به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصیسازی کشور شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه مولدسازی داراییهای دولت در استان هرمزگان؛ هدف از اجرای طرح مولد سازی را ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل پروژههای نیمهتمام کشور دانست و اظهار داشت: بعضاً شاهد مقاومتهایی در برابر اجرای طرح مولدسازی هستیم که این مقاومتها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است چرا که آنها از علاقهای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.
وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب میدانند در حالی که مولدسازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار میآید و کاری جهاد گونه است.
بازیان گفت: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاههای اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولدسازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.
وی تاکید کرد: یکی از راههای تشویق دستگاههای اجرایی به مولد سازی این است که منابع حاصل از مولدسازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.
رئیس سازمان خصوصیسازی کشور راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولدسازی در کشور دانست و اظهار داشت: مولد سازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود از این رو اختیارات مولدسازی را به استانها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام میشود قیمتگذاری نهایی است که آن هم به زودی به استانها واگذار خواهد شد و اختیارات استانها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.
بازیان تاکید کرد: مردم باید نتیجه حاصل از مولدسازی را لمس کنند؛ مطمئن باشید اگر بیمارستانی که به دلیل کمبود اعتبارات با تأخیر در بهرهبرداری روبرو بوده یک روز هم زودتر افتتاح شود آثار و برکات آن برای جامعه سرازیر خواهد شد و اگر به دلیل تعللی که مدیری داشته به دلیل کمبود تخت بیمارستانی نفری جان خود را از دست دهد آن مدیر نیز در مرگ آن شخص مسئول خواهد بود.
وی بیانکرد: متأسفانه در استان هرمزگان شاهد وجود پروژههایی هستیم که بیش از یک دهه با تأخیر در بهرهبرداری روبرو بودهاند در حالی که میتوان این پروژهها از طریق منابع مولد سازی به سرانجام رساند.
معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی، خاطرنشانکرد: در شرایط محدودیتهایی که کشور در حوزه بودجه با آن روبرو است با اجرای مولد سازی میتوان منابعی در حد بودجه جاری کشور را به کمک تکمیل پروژههای نیمه تمام آورد و بسیاری مسائل را مرتفع کرد.