به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهدوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان و نقاط حادثه خیز مسیر گردشگری کامیاران _پالنگان اظهار کرد: جادههای مواصلاتی مابین کامیاران و مسیر گردشگری پالنگان از استانداردهای مناسب برخوردار نیست و نقاط حادثه خیز فراوانی دارد.
وی با بیان اینکه رفع این مشکل چندین سال است که در دستور کار قرار دارد، افزود: این مهم توجه خاص مسؤولان برای تأمین اعتبار دو بانده کردن این مسیر را میطلبد تا نقاط حادثه خیر برطرف شده و شاهد حوادث مرگبار نباشیم.
رئیس دادگستری کامیاران از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راهها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راهها و نقاط حادثهخیز وجود دارد.
مهدوی افزود: در تصادفات جادهای بیشترین خسارت وارد آمده قطعاً از دست رفتن سرمایه انسانی خواهد بود که این امر قابل جبران نیست و اثرات معنوی آن سالها ادامه دارد.
وی تصریح کرد: شهرستان کامیاران علیالخصوص روستای تاریخی پالنگان در مسیر ثبت جهانی شدن قرار دارد و در ۳۱ فروردین ماه شاهد برگزاری مراسم عرفانی هزار دف در روستای پالنگان بودیم که بالغ بر ۳۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور داشتند که به دلیل مشکلات زیر ساختها و کمبودها، شاهد مشکلات و مشقتها و حوادث تلخی برای گردشگران و شرکت کنندگان بودیم.
وی خاطرنشان کرد: جاده روستایی یکی از زیرساختهای مورد نیاز برای روستاها است و اگر این کار انجام شود، شاهد کاهش مهاجرت و توسعه گردشگری خواهیم بود.
رئیس دادگستری کامیاران تصریح کرد: بسیاری از نقاط گردشگری بکر شهرستان از داشتن راه دسترسی استاندارد محروم هستند، رفع نقاط حادثه خیز و مناسب سازی زیرساختها یک فرصت مناسب برای راههای روستایی است که باعث جذب سرمایهگذار در حوزه گردشگری میشود.
مهدوی در پایان بر حمایت دستگاه قضائی از اقدامات اداره راه و حمل و نقل جادهای تاکید کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری دستگاه قضائی چندین کیلومتر از حریم جادهی روستایی مسیر گردشگری پالنگان آزادسازی گردید که در این خصوص در سطح استان در رتبه اول قرار داریم که این اقدام به دلیل اهمیت موضوع برای دستگاه قضائی بوده است.