به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری عصر جمعه در آئین اختتامیه دومین جشنواره تئاتر منطقهای خیابانی شهرستان محلات اظهار کرد: تئاتر خیابانی قدمتی به اندازه تاریخ ایران اسلامی دارد و تاریخچه آن در کشور ما به تعزیه و نقالی و پردهخوانی برمیگردد که امروزه به یک عنصر حرکتی در کنار هنر تئاتر قرار گرفته و توانسته خود را به این جایگاه برساند.
وی ادامه داد: در کنار تشابهات تئاتر صحنهای با تئاتر خیابانی موضوعاتی چون پرداختن به موضوعات اجتماعی و سیاسی جامعه که مردم با آن مواجه هستند باعث شده تئاتر خیابانی ارتباط خوبی با مردم پیدا کرده و چنانچه این ارتباط به صورت مداوم ادامه پیدا کند، قلههای صعود به بهترین شکل طی خواهد شد.
نظری تصریح کرد: تئاتر خیابانی در انحصار محدودیتهای پیچیده و دست و پاگیری که برای مردم آزردگی ایجاد میکند، نیست و خود را در دل مردم جای داده و ارتباط تنگاتنگی با مردم گرفته است.
معاون استاندار مرکزی بیان کرد: با توجه به اینکه تئاتر خیابانی با اندیشه مردم به شکل مستقیم ارتباط برقرار کرده، توانسته این مسیر را به بهترین شکل طی کند.
نظری گفت: ظرفیتهای بسیاری در کشور وجود دارد که میتواند در قالب تئاتر خیابانی به صحنه آمده و به مردم عرضه شود و آنچه که در یک ساعت تئاتر روی صحنه میآید، گاهی فراتر از چند هزار صفحه نوشته است.