به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری عصر یکشنبه در نشست با رؤسای کمیسیونهای تخصصی اتاق بازرگانی استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اتاق بازرگانی را خاستگاه تصمیمسازی اقتصادی استان دانست و اظهار کرد: تعیین خطمشی مسائل اصلی اقتصادی استان، مبتنی بر ظرفیتها و تعیین اهداف عملیاتی باید توسط اتاق بازرگانی و اعضای آن صورت بگیرد.
استاندار خراسان رضوی افزود: منشأ اثرگذاری اقتصادی استان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی است که هر چقدر اتاق در این حوزهها تخصصیتر وارد شود تصدیگری حاکمیت کمتر خواهد شد.
وی ضمن اشاره به امکان کمک مدیریت استان در روانسازی و برداشتن موانع از سر راه بخش اقتصاد و سرمایهگذاری متذکر شد: استان در همه ابعاد ظرفیت دارد و باید گامهای جهشی را در این حوزهها نیز برداشته شود.
نظری بیان کرد: در بسته سرمایهگذاری و اقتصادی استان که توسط اتاق آماده میشود، باید جهش کمی، کیفی و ایجاد تولیدات جدید مبتنی بر ظرفیتها در نظر گرفته شود.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: با توجه به ارزیابیهای صورت گرفته، برآیند ما از جریان اقتصادی استان مثبت است که مسیر عادی خود را طی میکند.
خصولتیها یکی دیگر از موانع سرمایهگذاری
محمدرضا توکلی زاده، رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی در ادامه این نشست ضمن بیان اینکه در اتاق بازرگانی خراسان رضوی ۲۰ کمیسیون تشکیل شده است، اظهار کرد: بازخوردی که در یک سال گذشته از کمیسیونهای مذکور گرفتیم نتایج بسیار خوبی بوده که ایدهها و خروجی قابل قبولی را به دنبال داشته است.
رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: قوانین و مقررات برخی از اوقات به عنوان مانع عمل میکنند لذا در قالب بستههای ارائه شده باید موانع نیز احصا و ارائه شوند.
وی افزود: مشکلی در سرمایهگذاری نداریم اما کمکهای بانکی درست و به موقع انجام نمیشود لذا این سرمایهگذاریها به منصه ظهور نمیرسند.
توکلیزاده خصولتیها را یکی دیگر از موانع سرمایهگذاری دانست و گفت: بهعنوان مثال هتلهای سازمانی در مشهد به هتلهای بخش خصوصی آسیب میرسانند.