به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم احمدی سه شنبه شب در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان بوشهر با اشاره به رونمایی از سند چشمانداز نوسازی مدارس استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا یک بانک اطلاعاتی کامل در خصوص نیازهای آموزشی تدوین شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر با اشاره به نیاز هزار و ۸۰۰ کلاس افزود: طبق برنامهریزی انجام شده باید تا سال ۱۴۰۲، ۳۰۶ کلاس درس ساخته شود و خوشبختانه تا پایان سال گذشته ۵۰۶ کلاس درس ساخته شد.
احمدی با اشاره به ساخت بزرگترین مدرسه شهر بوشهر به همت خیر بیان داشت: این مدرسه با زیربنای هزار و ۷۰۰ مترمربع در شهر بوشهر در حال ساخت است و هزینه آن توسط خیر تأمین شده است.
وی گفت: با توجه به تفاهمنامهای که با استانداری منعقد شده، هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز پروژههای این اداره کل از محل اعتبارات استانی و مابقی از اعتبارات ملی تأمین خواهد شد.
وی ادامه داد: در این راستا نیازهای هر شهرستان شناسایی شده و خیرین حقیقی و حقوقی میتواند ما را برای جمع آوری کلاسهای کانکسی یاری کند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان بوشهر نیز در این مراسم اظهار داشت: خدا را شاکرم که عمر خود را در راه مدرسهسازی صرف کردم چرا که خداوند همه نعمتهای خود را رایگان در اختیار آدمی گذاشت تا این را به ما یادآوری کند معاملهگر نباشیم
امیر حریری با اشاره به اهمیت فرهنگ ایثار و خودگذشتگی افزود: حتی اگر دولت نیز دغدغه مالی و بودجه مدرسه ساختن را نداشته باشد نباید این فرهنگ کمک در مدرسهسازی به فراموشی سپرده شود.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان بوشهر گفت: همه خیرین با رغبت و اخلاص کامل دارایی خود را در این زمینه هزینه میکنند تا این فرهنگ را ترویج دهند.
حریری ادامه داد: تمامی خیرین درسآموخته مکتب امام علی (ع) هستند همانگونه که حضرت، با وجود روزه بودن، افطار خود را به نیازمندان میداد.
در این جشنواره که تفاهمنامه ۲ باب مدرسه ۶ کلاسه توسط خیر «ابوذر طاهریپور» به امضا رسید، از کتاب خیّر مدرسهساز «حاج حسین زارعی» رونمایی شد.
در حاشیه این مراسم، صفرعلی یازرلو معاون سازمان نوسازی مدارس کشور به همراه افشین ملکی مدیرکل منابع انسانی از نمایشگاه دستاوردهای ادارهکل نوسازی مدارس بوشهر و بهشت خیّرین بازدید کرد, از خیّرینی که طی یکسال گذشته همراه نوسازی مدارس بوشهر بودهاند با اهدا تندیس، تقدیر شد.