به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، امین آصفی، مدیر مسوول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی و مدیر بخش آموزشی نمایشگاه کتاب، درباره روند مدیریت بخش آموزشی نمایشگاه گفت: پس از اعلام شروع به کار بخش آموزشی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران توسط انجمن ناشران آموزشی، اینجانب با همراهی هیاتمدیره و کارگروه نمایشگاه، برنامههای مدیریتی و اجرایی را آغاز کردیم.
وی با اشاره به اینکه طی چندین جلسه با ناشران و مدیران نمایشگاه و بازدید حضوری از مصلی و محل سالن و گزارش مشکلات و نواقص به بخشهای مختلف نمایشگاه، نقشه اولیه و خام سالن آماده شد، ادامه داد: پس از بررسی سوابق و مستندات ناشران و آنالیز اطلاعات آنان، نسبت به مشخص کردن متراژ استحقاقی و سپس تعیین محل غرفهها اقداماتی صورت پذیرفت.
آصفی در ادامه افزود: ناشران آموزشی امسال نیز در طبقه فوقانی رواق شرقی جانمایی شدند و طی جلسات هماهنگی که با هیاتمدیره، ناشران و مدیران نمایشگاه داشتیم تلاش کردیم نقشهها به گونهای طراحی شود که پراکندگی جمعیت در سالنها و فضا برای همه ناشران مساوی و عادلانه باشد. پیشبینی سرای فرهنگی در سالن ناشران آموزشی نیز به روال سالیان قبل است. نشستهای مختلف رونمایی و نقد کتاب نیز با مشارکت ناشران و نویسندگان برای این رویداد پرمخاطب فرهنگی تدارک دیده شده است.
وی در پایان با ارائه آماری از بخش آموزشی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: متراژ درخواستی ناشران حدود ۷هزار متر بود که پس از جانمایی حدود ۳۵۰۰ متر تخصیص داده شد و نهایتا با ثبت نهایی ۶۰ ناشر، ۶۰ غرفه طراحی و اجرا شد. همچنین تعداد ۱۱ نشر ثبت نام ناقص و عدم حضور داشتند و ۳ ناشر انصراف دادهاند. اعطای نمایندگی به ۹ نشر صورت گرفت و ۹ نشر در بخش های دیگر حضور یافتند و ۷ نشر از شهرستان در بخش آموزشی نمایشگاه حاضر شدند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.