به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیزاده عصر پنج شنبه در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاهها و فعالان زیست بوم نوآوری، شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق و نخبگان اقتصادی البرز که با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور در پارک علم و فناوری این استان برگزار شد، گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان البرز جزو آخرین صندوقهایی بود که حدود دو سال پیش در کشور راه اندازی شد.
وی ادامه داد: سرمایه اولیه اختصاص یافته به این صندوق حدود ۱۰ میلیارد تومان بود که پس از ۶ ماه به ۳۰ میلیارد تومان و اکنون سرمایه سهامداران به ۱۰۵ میلیارد تومان رسیده است و تا ۱۵ خرداد ماه حجم سرمایه گذاری به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. در کل کشور شاید دو سه مورد داریم که صندوق پژوهش و فناوری در دل پارک علم و فناوری قرار گرفته باشد که البرز یکی از آنهاست.
رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز این موضوع را نماد اصلی همکاری بخش خصوصی با ارگانهای حاکمیتی دانست و از صدور حدود یک هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه در جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان، فناور و استارتاپی خبر داد و تصریح کرد: بزرگترین مشکلی که در شرکتهای دانش بنیان و فناور مشاهده میشود، عدم توانایی در تجاری سازی است.
علیزاده با اشاره به اینکه در این زمینه با تجربیات موجود از این شرکتها مراقبت میکنیم، مطرح کرد: چهار پژوهشکده در این مجموعه وجود دارد که پژوهشکده گیاهان دارویی در رأس آنها قرار دارد اما در رشد و توسعه و عرضه محصولات خود در بازار با مشکل مواجه بود که در این راستا شرکت مشترکی بین صندوق و جهاد دانشگاهی البرز به نسبت ۶۰ درصد صندوق و ۴۰ درصد جهاد دانشگاهی تشکیل شد.
رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز با بیان اینکه از این طریق این شرکت ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز خط تولید مجموعه مذکور هزینه کردیم و برای بازاریابی محصولات آن در خارج از کشور تلاش میکنیم. اگر وجب به وجب این مملکت طلا و نقره باشد اما نیروهای خود را برای شکوفایی اقتصاد تربیت نکنیم، هیچ کاری نمیتوانیم انجام دهیم.