به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود کارگر در خطبههای نماز جمعه جزیره خارگ اظهار داشت: میلاد سراسر نور و فرخنده ثامن الحجج، حضرت رضا علیه آلاف التحیه و الثناء را خدمت همه مسلمین به ویژه محبان، زائران و ارادتمندان آن حضرت تبریک عرض میکنم، در خصوص زیارت امام رضا علیه السلام مرحوم شیخ صدوق (رضوان الله تعالی علیه) هم در من لا یحضره الفقیه و هم در عیون روایات متعددی را از ائمه معصومین ذکر کرده است که نشاندهنده اهمیت زیارت امام هشتم علیه السلام است.
وی افزود: یکی از مؤلفههای قدرت، جمعیت است و جمعیت، موهبت الهی است، باید نگاه تقلید گرایانه به زندگی غربی را کنار بگذاریم و در جهت این مهم آثار و پیامدهای آینده را بدانیم. از راهکارهای مهم نسبت به موضوع جمعیت فاصله گرفتن از سبک زندگی غربی و اشرافی، ترویج تحکیم خانواده و ازدواج آسان، توجه به جایگاه ارزشمند فرزند و فرزند آوری، اعتماد و حسن ظن به خدا، توجه به جایگاه ارزشمند مادری و همسری است.
امام جمعه خارگ تصریح کرد: اما مسؤولان نسبت به اجرای صحیح و با سرعت قانون جوانی جمعیت اهتمام ویژه داشته باشند. باید برای حل این مشکل بزرگ آینده، مشوقهای اقتصادی، امتیاز خرید خودرو، امتیاز زمین رایگان، و تسهیلات فرزند آوری توسط دولت اجرا شود و نظارت مجلس بر اجرا مستمر باشد.
حجت الاسلام کارگر گفت: روز مقاومت، ایثار و پیروزی را به همه خانوادههای ایثارگران و شهدا جانبازان تبریک عرض میکنم. به مطلبی از سخنان مقام معظم رهبری بسنده میکنم: رهبر حکیم انقلاب در بیانی بسیار حکیمانه در تبیین ابعاد حماسه فتح خرمشهر فرمودند: «خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، بلکه در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. اینکه گفتیم جوانهای مؤمن و حزباللّهی و انقلابی کارهای فرهنگی خودجوش را رها نکنند و دنبال بکنند، و همهی دستگاههای فرهنگی کشور را دعوت کردیم و میکنیم که در این جهت حرکت کنند، این، بخش فرهنگیِ جهاد کبیر و عدم تبعیّت از دشمن است.
امام جمعه خارگ خاطرنشان کرد: زیباییهای مشارکت و رقابت و امنیت و سلامت انتخابات اخیر فراوان بود که به دو نکته اشاره میکنم، مشارکت ۴۱ درصدی مردم است که اگر چه بهخاطر مشکلات عدیده داخلی خصوصاً اوضاع معیشتی تا حدود زیادی مقبول است اما واقع این است که این نصاب مشارکت، مطلوب نیست. میزان مشارکت در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری باید به عنوان یک اولویت کاری برای همه ما مطرح باشد. غلبه آزاردهنده برخی بداخلاقیهای انتخاباتی است که در هر دو مرحله اول و دوم مشاهده شد.
وی تاکید کرد: غلبه احساسات بر عقلانیت، بداخلاقیهای تبلیغاتی، افشاگریهای مبهم و تأیید نشده، تندوریها و خشونت کلامی نسبت به یکدیگر، تشدید دوقطبیهای کاذب از نازیباییهای انتخاباتی بود که مانند زخمی بر پیکره جبهه انقلابی نشست و نباید در آینده تکرار شود.