به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد پورحسینی، با اشاره به اجرای سیاستهای اشتباه پیشگیری از فرزندآوری در گذشته، اظهار کرد: این سیاستها، مانع از رشد جمعیت در شرایط فعلی شده و وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی با قوت، حل این موضوع را دنبال میکنند.
وی به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۲ نشست قرارگاهی با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان و با فرماندهی وزیر بهداشت تشکیل شده است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت افزود: ۹ کمیته جهت پیگیری و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شده که دستاورد این نشستها تاکنون ابلاغ ۵۳ دستورالعمل و آئین نامه بوده و از کاهش جمعیت تا حدودی جلوگیری شده است.
پورحسینی بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده در حال حاضر در سراسر کشور، مراکز سطح ۲ و ۳ ناباروری فعال شدند، همچنین حمایتهای بیمهای از مادران باردار و شیرده تا هفت سالگی فرزندشان صورت میگیرد.
وی ادامه داد: رایگان شدن زایمان در بیمارستانهای دولتی، افزایش ۳۰ درصدی خوابگاههای دانشجویی متاهلی، افزایش حقوق دستیاران پزشکی از دو میلیون تومان در ابتدای دولت به ۱۸ میلیون تومان، تقسیمبندی نیروی انسانی در دوران طرح و دیگر مشوقها، از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، پیشگیری از رشد نزولی جمعیت و رشد ۱۸ درصدی زایمانهای سوم، چهارم و پنجم را از جمله دستاوردهای وزارت بهداشت در این زمینه عنوان کرد.