به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، در متن این نامه نمایندگان به رئیس جمهور آمده است : بی تردید حماسه های غرور آفرین و افتخار آمیز دوران دفاع مقدس بدون اقشار مختلف جامعه بویژه رزمندگان مخلص و بی ادعای بسیجی تحقق پذیر نبوده و این عزیزان با اعتقاد قلبی و با نیت خالصانه دفاع از انقلاب اسلامی ، بدون هیچگونه چشم داشتی به وظیفه ملی و الهی خود عمل کردند و بسیاری از این عزیزان به خیل شهدا پیوسته و یا جانباز شده و در نهایت عده ای هم با تقدیر الهی به سلامت به آغوش جامعه اسلامی بازگشتند.
تعدادی از این عزیزان در هیچ یک از دستگاههای دولتی شاغل نبوده و فاقد شغل و در آمد می باشند و یا میانگین 55 سال سن و عایله بالا برای اداره زندگی روزمره خود با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی مواجه هستند.
علیرغم گذشت 18 سال از دفاع مقدس و وجود پیشتوانه قانونی به ویژه ماده 196 قانون استخدامی سپاه بدلیل عدم پیش بینی اعتبار در ردیف خاص متاسفانه تاکنون اقدام مثبتی در جهت رسیدگی به این رزمندگان معزز بعمل نیامده است.
سپاه پاسداران در اجرای طرح یاد یاران و سرکشی به 300 هزار بسیجی طی سالهای 83 ، 84 تعداد 000/40 نفر رزمنده بسیجی فاقد هر گونه شغل و در آمدی که حداقل یک سال به بالا سابقه جبهه دارند شناسایی نموده است لذا بمنظور حفظ شان و منزلت اجتماعی این عزیزان پیشنهاد ذیل ارائه می گردد:
1- بابت حقوق ماهها تا دی سال 1386 اعتبار مورد نیاز برای پرداخت مستمری به 000/ 40 نفر رزمنده معزز که قابل افزایش نمی باشد به میزان 20 میلیارد ریال به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واگذار شود.
2- برای سالهای 1387 و بعد از آن متن ذیل در لایحه بودجه سال 1387 پیش بینی و تصویب گردد.
تبصره - به منظور حمایت از آن تعداد از رزمندگان داوطلب بسیجی که از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جهاد سازندگی ( سابق ) و هلال احمر در دوران جنگ تحمیلی به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شده و دارای شرایط زیر می باشند مستمری ماهانه معادل حداقل حقوق کارکنان دولت پرداخت می گردد.
1- حداقل یک سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه های دفاع مقدس
2- عدم حمایت مالی و بیمه ای نهادها و سازمان های دولتی و عمومی غیر دولتی از آنها
3- عدم دریافت حقوق از صندوق های بیمه ، بازنشستگی یا بودجه عمومی
4- عدم اشتغال
5-محرز بودن نیاز مالی
مستمری موضوع این تبصره تا زمانی برقرار خواهد بود که فرد مشمول شاغل نباشد و مسئولیت شناسایی افراد مشمول این تبصره بر عهده سپاه پاسداران ا نقلاب اسلامی بوده و مسئولیت اجرای آن با سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح می باشد پرداخت مستمری در صورت قوت مستمری بگیر صرفا به همسر و فرزندان وی مطابق با ضوابطی که در آئین نامه منظور می گردد امکان پذیر می باشد.
آیین نامه اجرایی این تبصره متضمن نحوه تشخیص شرایط برخورداری از مستمری و تطبیق آن با افراد مشمول، توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یاهماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح ظرف مدت سه ماه تهیه و به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.