به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه جمعیت این استان بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بیش از پنج میلیون نفر بوده است، اظهار کرد: ۱۸ درصد از جمعیت استان اصفهان شامل افزودن بر ۹۰۱ هزار و ۴۰۰ نفر در بافتهای فرسوده استان ساکن هستند.
وی افزود: استان اصفهان با مساحت ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع ۶.۵ درصد از خاک کشور را داراست و حدود ۱۱ درصد از مساحت این استان در محدوده مصوب بافت فرسوده قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به وجود بیش از ۱۶۶ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور، عنوان کرد: ۱۱ هزار و ۴۷۳ هکتار از محدودههای مصوب بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است که این میزان حدود ۷ درصد از بافت فرسوده کشور را شامل میشود.
وی افزود: از مجموع بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری استان اصفهان، ۶ هزار هکتار به بافت فرسوده شناسایی شده، حدود ۳ هزار هکتار به سکونتگاههای غیررسمی شناسایی شده و حدود ۲ هزار هکتار به بافتهای تاریخی اختصاص دارد.
قاری قرآن با بیان اینکه در استان اصفهان سیاست گذاری در حدود ۹ هزار هکتار از بافت فرسوده به جز بافت تاریخی امکان پذیر است، گفت: بازآفرینی شهری در بخشهای قدیمی و بافت مرکزی شهرها انجام میشود که فرصتی برای رونق زندگی در این مناطق به شمار میرود.
وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی در استان اصفهان اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرحهای مطالعاتی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در حال انجام است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد: در سالهای ۱۳۹۷ لغایت ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن سهمیه قیر استان اصفهان بوده است، که این میزان قیر به صورت ۱۰۰ درصدی جذب شد و بر اساس نیاز شهرهای استان به صورت عادلانه بین ۱۰۲ شهرداری استان اصفهان تقسیم گردید تا این شهرها بتوانند با اولویتگذاری، معابر بافتهای فرسوده را آسفالت کنند.