به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی اراکی شامگاه شنبه در مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت که در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد گفت: مسؤولین باید آیت الله رئیسی را به عنوان الگوی مدیریتی خود انتخاب کنند.
وی با اشاره به عوامل عزت در روایات و آیات گفت: گاهی برخی افراد برای رسیدن به محبوبیت به سمت مسیرهای انحرافی و به دنبال زندگی اشرافی و زر و زور میروند.
استاد حوزه علمیه قم افزود: برخی از افراد سر سپرده کفار و اجانب هستند و تصور میکنند از این مسیر میتوانند به جایگاهی دست یابند در حالی که در روایات آمده عزت به دست خداوند است.
حسینی اراکی ابراز کرد: بر اساس بیان قرآن کریم مسیر اصلی رسیدن به عزت، طاعت و بندگی خداوند است.
وی بیان کرد: امام علیهالسلام فرمود تمام عزت من از پروردگار بزرگ است و تا خداوند را دارم مرعوب نخواهم شد.
این سخنران مذهبی ابراز کرد: پس از طاعات الهی داشتن صداقت، انسان را به سمت کرامت و بزرگی و محبوبیت سوق میدهد و هر کسی چنین ویژگی نداشته باشد ذلیل خواهد شد.
وی گفت: آیت الله رئیسی صادقانه خدمت کرد و در نیم قرن از فعالیت خود کوچکترین لکه سیاهی در اعمال و زندگی اش نداشت و اگر چنین بود دشمنان با رسانههای خود و در فضای مجازی آبروی او را میبردند.
استاد حوزه علمیه قم گفت: خداوند صدق در نیت را به هر کسی نمیدهد و امام علی علیه السلام فرمود هر کسی نیت خود را خالص کند به هر آنچه که بخواهد میرسد و در این مسیر خداوند و اهل بیت علیهم السلام او را دستگیری میکنند.
آیت الله رئیسی سیاستمداری صادق بود
حسینی اراکی عنوان کرد: آیت الله رئیسی سیاستمداری صادق بود و صدق در عمل و گفتار داشت و امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود سیاستمدار دینی کسی است که حقوق خدا و بندگان خدا را رعایت کند و آن حقوق مردم این است که خدمت به این مردم به تأخیر نیفتد.
وی گفت: مسؤولان در نظام اسلامی ایران اولین عنوانی که دارند خادمی است و امام راحل بر این موضوع تاکید داشتند و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند هر کسی میخواهد با آمریکا مبارزه کند به این مردم خدمت کند.
استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: ولایت نیز از دیگر عوامل عزت و محبوبیت افراد است که اگر انسان در این مسیر قدم بردارد خداوند او را محبوب و عزیز میکند.
وی اضافه کرد: آیت الله رئیسی برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب تیمی را تشکیل داده بود و سخنان آقا را در عمل دنبال میکردند.