به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابطعمومی رسانه ملی، مراسم نکوداشت شهید جمهور و یارانش که بههمت ادارهکل روابط عمومی صداوسیما برپا شده بود، با شعرخوانی سیدعلی موسوی گرمارودی آغاز شد.
در ابتدا یوسف سلامی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به بیان خاطراتی از رئیسجمهور شهید پرداخت و گفت: برایمان شیرین و امیدبخش بود که همراه با رئیس جمهور به نقاط صفر مرزی و محرومترین مناطق میرفتیم.
وی به سادهزیستی رئیس جمهور اشاره و بیان کرد: او در سفر کنار ما با بود و با ما همسفره و همراه میشد و اخیراً هم تصویری از کفشهای گلی رئیس جمهور را منتشر کردم. او خوشمشرب، مهربان و خوشبرخورد بود و دیدیم که مردم هم چگونه پاسخ دادند.
طیبه خادمجعفری، خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری صدا و سیما هم با بیان اینکه هنوز باور این اتفاق برای ما بسیار سخت است، اظهار کرد: خوشخلقی از ویژگیهای بارز رئیس جمهور نکتهبینمان بود. او در میان حجم بالای کاریاش همواره به خبرنگاران توجه داشت. شهادت مبارکش باد.
جواد قارایی، مستندساز هم درباره نگاه رئیس جمهور شهید به رونق گردشگری و راهکارهای او در مقابله با ایرانهراسی پرداخت.
سحر امامی گوینده و مجری تلویزیون با بیان اینکه کار ما خبریها بسیار سخت است و باید احساسات خود را مقابل دوربین کنترل کنیم گفت: این روزها بر ما بسیار سخت گذشت.
در ادامه امیر شایانمهر نیز کمی درباره حضورش در ورزقان و آخرین همراهیاش بهعنوان خبرنگار با آیتالله رئیسی صحبت کرد. سپس مصطفی محدثی خراسانی به شعرخوانی پرداخت.
محسن اسلامزاده مستندساز هم که مستندهایی از سفرهای رئیسجمهور به چند کشور از جمله ترکمنستان، تاجیکستان و پاکستان را ساخته است در این مراسم عنوان کرد: در سفر به پاکستان بسیاری از مردم مشتاق دیدار با او بودند. به نکات جالب توجهی در طول این سفرها برخوردم. سفرهای فشردهای داشتیم با اینحال ایشان بسیار پرانرژی بود و وقتی میدیدیم به ریزهکاریها توجه دارد دلمان روشن میشد.
سید محمدعلی صدرینیا، برنامهساز که بهعنوان مستندساز در سفرهایی همراه تیم رسانهای رئیس جمهور شهید بوده است، توضیح داد: یکی از ویژگیهای آیتالله رئیسی، پرکاری او بود. بعضاً تیم ما بهعنوان تیم مستندساز کم میآوردیم. جلسات بسیار فشرده برگزار میشد و ایشان خستگیناپذیر ادامه میداد. دومین ویژگی ایشان که کمتر دربارهاش صحبت شده شجاعت و جسارتش بود. سفرش به سوریه در آن شرایط ناامنی، یک پیام جدی درباره امنیت سوریه داد. درباره سفر نیویورک هم همینطور بود.
همچنین حسن شمشادی، خبرنگار پیشکسوت در این مراسم خاطرهای از شهید رئیسی در زمانی که دادستان کل کشور بود بیان کرد و گفت: روزی ایشان به من گفت «تأثیر یک گزارش شما درباره سوریه از دهها خطابه ما بیشتر بود». شهید رئیسی عاشق سردار سلیمانی بود و درنهایت به او پیوست.
مهدی مهدیقلی، مجری تلویزیون نیز با بیان اینکه توفیق داشتم هفت مرتبه گفتوگوی زنده و مفصل با شهید جمهور در مسئولیتهای مختلفشان داشته باشم، افزود: خاطرات بسیاری دارم. اما مایلم ۲ موضوع را بگویم. نخست یک خداقوت به همکاران رسانه ملی که بعد از انتخابات مجلس و روزهای پرکار ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، حالا باید با جدیت وارد امر انتخابات ریاست جمهوری شوند.
وی افزود: ایشان در زمان گفتوگو با مجریان بدون استثنا بعد از مصاحبه با تک تک عوامل خوش و بش کرده و خسته نباشید میگفتند. اخلاص در عمل داشتند و به همین خاطر هم به این مقام رسیدند. البته که نقد به دولت وارد است، اما آنچه باعث ماندگاری ایشان شد اخلاص و سلامت نفسشان بود که پاداششان شهادت بود.
بیان خاطرهای از دریافت نشان خادمی آستان مقدس امام رضا (ع) از سوی رئیس جمهور شهید و شعر جدیدی که علیرضا قزوه خواند پایانبخش این مراسم بود.
علاوه بر افراد فوق، هنرمندان و چهرههای فرهنگی و ادبی چون ابراهیم حاتمیکیا، مسعود دهنمکی، انسیه شاهحسینی، علیرضا جاویدنیا، محمدرضا شفیعی، احمد نجفی، محمدرضا ورزی، مهران رجبی، علی مسعودی، صفا آقاجانی، بیوک میرزایی، ناهید مسلمی، داود نماینده، میرطاهر مظلومی، رامین پورایمان، اردشیر منظم، پژمان کریمی، آرمان غفاریان، عبدالله روا، کامران نجفزاده، امید مهدینژاد، جلیل سامان، گلعلی بابایی، محمدرضا باقری، محمدعلی گودینی، عذرا وکیلی، سیداحمد میرعلایی، جعفر دهقان، بهروز افخمی، راضیه تجار، محسن میرزاعلی، حمید هنرجو، نجمالدین شریعتی و قادر طراوتپور در این مراسم حضور داشتند.
وحید جلیلی، قائممقام فرهنگی رئیس رسانه ملی، محسن برمهانی، معاون سیما، علی بخشیزاده، معاون صدا، حسن عابدینی، معاون امور استانها، مجتبی رضایی، معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، مجید اکبرشاهی، رئیس مرکز سیمرغ، محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم و حمیدرضا افتخاری، مدیر شبکه رادیویی صبا هم از جمله مدیران حاضر در این مراسم بودند.