سنندج_رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج گفت: عملیات سمپاشی بهاره درختان سطح شهر با استفاده از سم حشره‌کش پالیزین در سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از آغاز عملیات سمپاشی بهاره درختان سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: سازمان سیما، منظر وفضای سبز شهری شهرداری سنندج هر ساله با بهره‌گیری از روش‌های کنترل مناسب و استفاده از سموم ایمن اقدام به مبارزه با این آفت می‌کند.

وی عنوان کرد: در همین راستا عملیات سم‌پاشی درختان در سنندج با رعایت کامل اصول ایمنی و فنی و با استفاده از سم حشره‌کش پالیزین که بر پایه ارگانیک بوده و زیانی از لحاظ زیست محیطی و برای سلامت شهروندان آسیبی ندارد آغاز شد.

به گفته سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج، این مهم در راستای جلوگیری از طغیان شته، کنترل آفات گیاهی، حذف آلاینده‌ها و سلامت درختان، بهبود شادابی و رشد درختان و محافظت از محیط زیست انجام می‌شود.

زندیه تصریح کرد: سم مورد نظر پایه گیاهی دارد در سم‌پاشی بهاره علیه شته‌ها استفاده می‌شود و برای پاشش آن روی تاج درختان اقاقیا از سم پاش توربولاینر استفاده می‌شود که موجب کاهش چشم‌گیر مصرف سم شده و سطح گسترده‌تری را نسبت به دیگر روش‌های سم پاشی در بر می‌گیرد.

به گفته وی، یکی از سموم ایمن که به صورت فیزیکی و اختصاصی و با کمترین اثرات بر زیست بوم شهری و سلامت شهروندان جهت کنترل شته‌های مذکور پیشنهاد و مورد استفاده قرار گرفته سم صابونی پالیزین است.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج با بیان اینکه با هدف حفظ و نگهداری درختان در مقابل هرگونه آفات عملیات سمپاشی از ساعت ۲۴ شب الی ۶ صبح به مدت ۱۰ شب انجام می‌شود.

زندیه چندین توصیه هم به شهروندان داشت و از آنها خواست از باز کردن پنجره‌های مشرف به معابر اصلی و پارک کردن خودرو در زیر درختان خودداری کنند.

وی تصریح کرد: حفظ سلامت شهروندان، در عین حال کنترل آفت مورد نظر از اهم موضوعات مورد توجه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج است.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج افزود: در صورتی که دیگر ارگان‌ها برای سم پاشی علیه آفت مورد نظر اقدام می‌کنند، باید هماهنگی‌های لازم با سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج صورت گیرد.

گفتنی است؛ شته سیاه اقاقیا یکی از آفات مهم است که همواره در خرداد ماه به شدت شاخه و برگ‌های درختان اقاقیا را در سطح فضای سبز شهری آلوده کرده و در کنار آسیب به درختان موجب مزاحمت برای شهروندان می‌شود، لذا کنترل و پیشگیری از طغیان آن به صورت سالانه امری لازم و ضروری است.