به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین شاه حسینی شامگاه سه شنبه در حاشیه نشست مدیران منابع طبیعی استان سمنان و در جمع خبرنگاران بیان کرد: از مجموع ۵۱۸ کیلومتر مساحت شهرستان، ۲۸۴ هزار هکتار اراضی بیابانی است.
وی با بیان اینکه آمارها نشان میدهد که تقریباً نیمی از مساحت گرمسار اراضی بیابانی است، افزود: بیش از ۱۰ هزار هکتار شهرستان با گونههای بیابانی مانند تاغ، درختکاری شده است.
رئیس منابع طبیعی گرمسار مهار و کنترل گرد و غبار و جلوگیری از فرسایش بادی را یکی از مزیتهای درختکاری در اراضی بیابانی دانست.
شاه حسینی پایش و کنترل آفات و بیماریهای تاغزارها در شهرستان میامی را یکی از رسالتهای اداره منابع طبیعی دانست و گفت: تاغزارها نقش بی بدیلی در مقابله با بیابانزایی دارند.
وی افزود: برای جلوگیری از بروز خسارتهای بیشتر به تاغزارها، عملیات پایش، کنترل و پیش آگاهی آفات و بیماریها تاغ در سطح تاغزارهای شهرستان گرمسار صورت گرفته است.
رئیس منابع طبیعی گرمسار گفت: طی شش دهه گذشته هر سال عملیات کاشت نهال تاغ، مراقبت و آبیاری عملیات جوان سازی و … در قالب اعتبارات ملی و استانی در سطح تاغزارهای شهرستان انجام گردیده است.