سنندج- احیای واحدهای تولیدی کردستان نیازمند وحدت رویه متولیان و اعضای کارگروه رفع موانع تولید استان است و امروز این کارگروه با بررسی ۲۰ واحد تولیدی به بررسی مشکلات این واحدها پرداخت.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کردستان عصر چهارشنبه به مدت پنج ساعت و نیم با حضور مسؤولان استانی و نمایندگان واحدهای تولیدی مورد بررسی این جلسه برگزار شد.

در این جلسه که به منظور بررسی مشکلات ۲۰ واحد تولیدی برگزار شد، موضوعات درخواست واحدهای تولیدی مورد بررسی این جلسه شامل بخشودگی جرایم بانکی، تمدید مهلت بازپرداخت تسهیلات و یا معارض و بالا بودن هزینه واگذاری زمین بود.

برگزاری جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در این جلسه از برگزاری جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این جلسه روزهای ۲۳ و ۲۴ خرداد برگزار می‌شود.

علی نوری از عدم حضور مدیران عضو کارگروه رفع موانع تولید استان در این جلسه انتقاد کرد و افزود: مدیران باید خود شخصاً در این جلسه حضور یابند و نسبت به این جلسه بی‌تفاوت نباشند.

وی خواستار احیای واحدهای تولیدی در استان شد و بیان کرد: هدف اصلی این کارگروه بررسی پرونده واحدهای تولیدی راکد و بررسی مشکلات این واحدها است.

وی اذعان کرد: تسهیلاتی که به واحدهای تولیدی پرداخت می‌شود بیت‌المال است و باید برای رفع مشکل واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال هزینه شود.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال اعلام کرد: تولید زیرساخت اشتغال در همه بخش‌ها است و اگر ایجاد شود هیچ بیکاری در شهر دیده نمی‌شود.

نوری جهش تولید و ایجاد اشتغال را دغدغه مقام معظم رهبری دانست و افزود: باید برای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم همه تلاش کنند.

وی با تاکید بر مستندسازی پرونده‌های مطرح شده در جلسه کارگروه رفع موانع تولید اذعان کرد: امیدآفرینی لازمه پیشبرد فعالیت واحدهای تولیدی است و باید به این مقوله توجه شود.

تثبیت ۲۳۸۹۰ اشتغال با اجرای مصوبات کارگروه رفع موانع تولید

مدیرکل صمت کردستان نیز در این جلسه گفت: با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ۲۳ هزار و ۸۹۰ شغل تثبیت می‌شود.

بختیار خلیقی اظهار کرد: ۲۱۱ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون در کردستان برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه یک‌هزار و ۸۹۳ پرونده در این جلسات مطرح شده است، افزود: سه هزار و ۳۶۴ مصوبه در این جلسات به تصویب رسید.

وی یادآور شد: ۲ هزار و ۳۰۳ مصوبه از مصوبات یاد شده تاکنون انجام شده که معادل ۶۵ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: مصوبات انجام شده به تثبیت ۲۱ هزار و ۹۶۷ شغل منجر شده است.

خلیقی عنوان کرد: با اجرای کامل مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ۲۳ هزار و ۸۹۰ شغل تثبیت و حفظ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مصوبات انجام و ۳۵ درصد در دست پیگیری است، بیان کرد: یک هزار و ۷۵۷ مصوبه انجام شده مربوط به مسائل بانکی، ۵۷ مورد آن مالیاتی و ۴۸۹ مصوبه هم در دیگر بخش‌ها بوده است.

در این جلسه ۲۰ واحد تولیدی مسائل و مشکلات خود را یکی پس از دیگری مطرح کردند و پس از بررسی در این جلسه پنج و نیم ساعته مشکلات هر واحد به تفکیک بررسی و مصوبات لازم برای رفع مشکلات این واحدها به تصویب رسید.

بازدید میدانی از برخی واحدهای تولیدی، بررسی وضعیت اشتغال واحدهای تولیدی و تمدید مهلت بازپرداخت تسهیلات برای برخی دیگر از واحدها از جمله مصوبات مطرح شده در این جلسه بود.