اهواز- معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: مراکز درمانی باید به دنبال ارائه راهکارهای قانونی الزام‌آور برای گرفتن حق السهم مسوولیت‌های اجتماعی از صنایع باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله افرازه شهاوند عصر امروز یکشنبه در نشست کارگروه سلامت استان خوزستان بر ضرورت جلوگیری از آتش زدن بقایای نیشکر تاکید و بیان کرد: دانشگاه و بیمارستان‌ها باید اعلام کنند چه تعداد بیمار به علت آتش زدن بقایای نیشکر راهی بیمارستان شدند که در این خصوص اقدامات قضائی صورت گیرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در حوزه تأمین نیروهای فوریت‌های پزشکی گفت: باید تعداد نیروهای فوریت‌های پزشکی پنج دانشکده زیرمجموعه مشخص و اعلام شود که با تعداد استاندارد چقدر فاصله است.

وی اظهار کرد: تعداد دانشجویان رشته‌های دیگری که در جامعه کمتر به آنها احتیاج است و دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی بیکار می‌شوند، کاهش و به تعداد دانشجویان فوریت‌های پزشکی اضافه تا خلأ موجود جبران شود.

شهاوند در خصوص تأمین آمبولانس گفت: سالانه باید ۱۵ درصد آمبولانس‌ها به روز شوند، در این خصوص نیاز است ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی خوزستان اضافه شود.

وی به وجود سگ‌های ولگرد و آلودگی آب شرب در برخی نقاط از جمله شوشتر اشاره کرد و گفت: گزارش‌های مطرح شده نشان می‌دهد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به درستی در این حوزه ورود نکردند؛ اداره کل امور شهری باید در لالی، شوشتر و گتوند ورود کند.

شهاوند بر ضرورت تشکیل کارگروه جمع‌آوری سگ‌های ولگرد با اولویت شهرهایی که وضعیت حاد دارند تاکید کرد و گفت: ظاهراً همه چیز فراهم است ولی هماهنگی لازم وجود ندارد که نیاز است فرمانداران برای اجرای مصوبات تاکید داشته باشند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در خصوص جانمایی کانکس‌های اربعین در آبادان گفت: نیاز است در این خصوص مکاتبه‌هایی با ستاد اربعین استان انجام و در جلسه‌های بعدی موضوع بررسی شود.

شهاوند تاکید کرد: برای حل برخی مشکل‌های مردم خوزستان مانند ماهی فروشان آبادان باید در شهرستان تصمیم‌گیری شود و نیاز به ورود مسؤولان استان نیست.