به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: وقتی در جامعه زندگی میکنیم، قانونگذار منافع جمع را در نظر میگیرد نه منافع فرد را و افرادی هم که با تغییر در خودرو این کار را انجام میدهند منافع شخصی خود را در نظر میگیرند و وقتی با وسیله نقلیهای که صدای ناهنجار تولید میکند و منبع اگزوز آن دستکاری شده حرکت میکند یعنی حقوق دیگران را زیر پا میگذارد و قانون را نقض میکند.
وی افزود: برخورد با اینگونه هنجار شکنی و قانون گریزی جز مطالبات مردمی است و پلیس راهور تهران بزرگ به جد با آن برخورد میکند.
سرهنگ شریفی گفت: طبق قانون مأموران راهور موظفند با خودروهایی که در آنها تغییر ایجاد شده برخورد و از حرکت آنان جلوگیری به عمل آورند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: خودروهایی که شیشه دودی بر روی آنان نصب میشود به هیچ عنوان حق تردد ندارند مگر آنکه از فاصله ۳ متری وسیله نقلیه سرنشین و راننده معلوم باشند.
وی گفت: نقص در سامانه روشنایی، نامیزان بودن سیستم چرخها، جلوبندی، نقص در سامانه ترمز، نداشتن عاج مناسب لاستیک، نداشتن برف پاک کن (در زمان بارش برف و باران)، نداشتن زنجیر چرخ، شکستگی شیشه جلو، افزایش بیش از حد گازهای آلاینده، آلودگی صوتی بیش از حد، نداشتن و نقص در کمربند ایمنی و کیسه هوا و ایمنی جز نقص فنی هستند.