سنندج_بزرگترین کارگاه تولید مبل و صنایع چوبی کردستان با حضور نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، و جمعی از مسؤولان کردستان در دهگلان کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بزرگترین کارگاه تولید مبل و صنایع چوبی کردستان با حضور نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان و مسولان استان در دهگلان کلنگ زنی شد.

قرار است ۲۵۰ نفر در فاز اول این کارگاه مشغول به کار شوند و در فاز توسعه گ‌ای نیز ظرفیت اشتغال ۵۰۰ نفر دیده شده است.

این مجموعه بزرگترین کارگاه تولید مبل و صنایع چوبی و همچنین نمایشگاه دائمی با امکانات رفاهی، اقامتی و تفریحی با عنوان شهر دنج است که در دهگلان واقع شده است.

مساحت زمین این مجموعه ۱.۷ هکتار بوده و ۳۹ هزار متر مربع در آن فضا احداث و بعد از ۱۸ ماه تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

در مرحله اول برای احداث این مجموعه ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه می‌شود و بخشی از اعتبار مورد نیاز پروژه نیز به وسیله تسهیلات تأمین می‌شود.