به گزارش خبرنگار مهر، حمید سلامتی عصر شنبه در جلسه شورای حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با موضوع حریق، اظهار کرد: ساماندهی نیروهای مردمی در قالب گروههای ۱۱ نفره و آموزش جوامع محلی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: مشارکت در اطفا حریق توسط همیاران طبیعت در زمان حریق میتواند کمک بسیار چشم گیری به همراه داشته باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با بیان اینکه بنرهای اطلاع رسانی در مناطق مختلف نصب شده است، گفت: برگزاری مانورهای حریق به آمادگی نیروها منابع طبیعی و نیروهای مردمی کمک خواهد کرد تا در زمان اتفاق چگونه وارد میدان شوند.
سلامتی با بیان اینکه ۶ هزار و ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک زمینهای کشاورزی و منابع جنگلی در استان وجود دارد، گفت: احداث آتش برها در مرزهای مشترک بین زمینهای کشاورزی و جنگل در نقاط بحرانی در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: از دیده بان های حریق در سالهای گذشته استفاده شده است و امسال نیز ۴۵ نفر از افراد بومی که با حوزههای منابع طبیعی و جنگلی آشنایی دارند از ابتدای تیرماه تا پایان شهریورماه استفاده میشود.
سلامتی در ادامه سخنان خود گزارش عملکردی هم در خصوص برنامههای آمورش ترویجی انجام شده، اقدامات صورت گرفته در حوزه آبخیزداری، طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و همچنین مشکلات و کاستیهای کارکنان اداره منابع طبیعی پرداخت.
رؤسای ادارات شرق استان نیز گزارشی از فعالیت انجام شده در سطح شهرستانها و مشکلات و نیازمندیهای خود را بیان کردند.