علی نورانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق شعار سال یعنی ارتقای مشارکت مردم در اقتصاد به خصوص در مقوله تعاونیها بیان کرد: نگاه ویژه ای در دولت سیزدهم به مقوله تعاونیها در استان سمنان ایجاد شده است.
وی افزود: یک چهارم تسهیلات تبصره ۱۸ از قانون بودجه ۱۴۰۲ و همچنین ۲۵ درصد از قانون بودجه ۱۴۰۳ به صورت قرض الحسنه به تعاونیها یکی از اقدامات صورت گرفته در استان سمنان در راستای تقویت زیرساختهای بخش تعاون و مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است.
سرپرست تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه تعاونیهای توسعه عمران در استان سمنان یکی از تأکیدات ویژه ما برای تحقق شعار سال در استان سمنان و مشارکت اقتصادی مردم در زمینه تولید و خدمات است، تاکید کرد: هم اکنون شهرستانهای میامی، شاهرود، مهدیشهر و گرمسار دارای تعاونیهای توسعه عمران هستند.
نورانی با بیان اینکه متأسفانه در مهدیشهر و گرمسار شاهد فعالیت بسیار پر رنگ شرکتهای توسعه عمران هستیم اما در دیگر شهرستانهای استان سمنان این جدیت وجود ندارد، تاکید کرد: نیاز داریم که در شرکتهای توسعه عمرانی به ویژه در شاهرود و میامی به واسطه بافت کشاورزی و تعداد بالای روستاها تغییر رویههایی رخ دهد.
وی افزود: در صورتی که شرکتهای توسعه عمران ایجاد و یا برنامههای جدید تری را برای عملیات اعلام کنند خواهیم توانست تحولات خوبی را در این زمینه شاهد باشیم و ما هم به عنوان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی از این تغییر رویهها حمایت خواهیم کرد.
دبیر شورای تعاون استان سمنان همچنین درباره مزیتهای این نوع شرکتها بیان کرد: تعاونیهای توسعه عمران یکی از ظرفیتهای خوب ما در مقوله استفاده از سرمایههای مردمی در تولید و خدمات است که این امکان را میدهد تا مردم هم بتوانند از سرمایه گذاری ها و اقدامات صورت گرفته در آنها منفعت ببرند.