به گزارش خبرگزاری مهر، پلیس فتا در آستانه بازیهای جام ملتهای اروپا با پایش فضای مجازی اعضای یک باند را که اقدام به ایجاد چندین پایگاه شرط بندی کرده بودند، شناسایی و دستگیر کرد. اعضای این باند کارتهای بانکی را از افراد مختلف اجاره میکردند.
یکی از فریبخوردگان در این رابطه گفت: به مدت دو ماه کارت خودم را اجاره داده بودم و مبلغ دو میلیون تومان بابت آن گرفتم، وقتی در مورد اقداماتشان سوال کردیم، گفتند برای ارز دیجیتال و صرافی استفاده میشوند.
یکی دیگر از آنان اظهار داشت: به ما گفته بودند که میتوانید با گردش حساب بالای این کارت وام و دسته چک بگیرید. چون شخص را میشناختم کارتم را قرض دادم.
دو نفر از اعضای این گروه مشخصات حساب و کارتهای بانکی اجارهای را در اختیار سرکرده باند، برای جا به جایی پولهای شرطبندی قرار میدادند. یکی از مجرمان در این رابطه گفت: از طریق تلگرام و فضای مجازی با مدیر سایتهای شرطبندی در ارتباط بودیم و اینترنت بانک کارتها در اختیار آنها قرار میدادیم و هزینه آن را دریافت میکردیم. مبالغ دریافتی متغیر بود اما ۲ تا ۴ میلیون تومان میگرفتیم.
با توجه به اینکه اعضای اصلی سایتهای شرطبندی در خارج از کشور ساکن هستند برخی اعضا مبالغ را با پولشویی برای آنها ارسال میکردند. یکی از اعضای این باند در رابطه با نحوه ارسال پول برای سرکردگان باند اظهار داشت: من این پولها را به طلا تبدیل میکردم و با ارز دیجیتال به حساب سایتها میزدم، یعنی به نحوی پولشویی میکردم.
به گفته سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای تهران، از ابتدای امسال تا کنون ۸۰ نفر از اعضای سایتهای مختلف شرطبندی دستگیر شدهاند.
سرهنگ معظمی گودرزی گفت: گردش مالی این متهمین بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال بوده و در پیگیریهایی که ما انجام دادیم مشخص شد که افرادی سودجو این اشخاص را با تبلیغاتی که در فضای مجازی داشتند تطمیع میکردند. هدف آنها ساماندهی، سازماندهی و سوءاستفاده از این اشخاص در بازیهای جام ملتهای اروپا بود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون صاحب کارت بانکی شریک جرم شرطبندان و کلاهبرداران محسوب میشود گفت: افرادی هستند که تبلیغاتی در فضای مجازی انجام میدهند. تبلیغات اغواکنندهای که برخی افراد فکر میکنند یک شبه پولدار میشوند. مردم شک نکنند که حتماً از این کارتها در یکی از موارد مجرمانه استفاده میشود.