به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در نشست از دانشگاه تا دانشگاه، روایتی از اردوی راهیان نور دانشگاهیان گیلان که اسفندماه سال ۱۴۰۲ با هدف تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب، عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند ضمن تأکید بر تکرار و تقویت اثرات راهیان نور در طول سال برای جوانان اظهار کرد: نظر به اینکه تداوم اثر ایثار و شهادت برای نسلی که جنگ و جبهه را ندیده و محدودیتهای دوران جنگ را تجربه نکرده به راحتی میسر نیست؛ برنامه راهیان نور یکی از اقدامات مؤثر برای انتقال و تثبیت فرهنگ ایثار و شهادت است.
دوستار گفت: بیان ذهنی در مورد مسائل جنگ دلچسب و اثربخش نیست یکی از اثرات مهم جنگ ۸ ساله علیه کشور ما و مقاومتهای مردمی که حضرت امام خمینی (ره) از آن به نعمت بزرگ، تعبیر کردهاند، فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ جهاد و شهادت گفت: در تمامی جوامع برای ثبت و تقویت یک فرهنگ، نیاز به عامل و نمادی برای آن فرهنگ است نمادی که بیش از ظاهر خودش، معنا منتقل میکند. همانگونه که پرچم نماد یک کشور است، مناطق جبهه و جنگ نیز، پر از نماد فرهنگ جهاد و ایثار است.
سرپرست دانشگاه ضمن تأکید بر استمرار معرفی نمادهای فرهنگ ایثار به جوانان تصریح کرد: چنانچه برای تکریم و گرامیداشت این نمادها تلاش نشود، در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت تأثیرگذار نخواهد بود.
دوستار گفت: راهیان نور که به تدبیر مقام معظم رهبری در کشور ساری و جاری است، نمادی برای انتقال فرهنگ جهاد و شهادت است. این نماد که در جبههها وجود داشت، باید در بین جوانان گسترش یابد و بازتاب آن در گفتمان زندگی مردم دیده شود.
وی در ادامه، نوید حمایت همه جانبه از برنامه بعدی راهیان نور دانشگاهیان را داد و افزود: امید است با حمایت و برنامه ریزی مطلوب، انگیزه برای حضور دانشگاهیان در برنامه راهیان نور مضاعف شود و شاهد اثرگذاری و ترویج بیشتر فرهنگ ایثار باشیم.