به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر شاهین شادنیا با اشاره به برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این فراخوان به صورت کشوری در اکثر دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار میشود.
شادنیا با اشاره به روند برگزاری این فراخوان گفت: با توجه به ظرفیت اعلام شده از سوی وزارت بهداشت داوطلبان در سامانه جذب وزارت بهداشت ثبت نام کرده و مدارک و مستندات خود را بارگذاری کردند؛ بررسی اولیه مستندات توسط کارشناسان مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه صورت گرفته است و در نهایت افراد واجد شرایط در مرحله اول برای مصاحبه علمی دعوت شدند.
وی خاطرنشان کرد: این افراد در پنج روز کاری از ۲۲ خردادماه تا ۲۹ خردادماه برای مصاحبه علمی در گروههای مختلف دعوت شده و مورد مصاحبه قرار می گیرند.
شادنیا یادآور شد: در این مصاحبه علمی مستندات ارایه شده توسط داوطلبان، کیفیت علمی، توانایی و قابلیتهای فرد، تسلط بر سایر زبانها، سوابق آموزشی، فعالیتهای پژوهشی در رشته تخصصی مربوطه براساس مستندات و مصاحبه حضوری مورد ارزیابی قرار می گیرد.
معاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: برای ایجاد وحدت رویه در جذب اعضای هیات علمی این مصاحبه انجام و بر اساس چک لیست وزارت بهداشت توسط گروههای علمی مورد بررسی هیات کارشناسی قرار میگیرد. این هیات کارشناسی متشکل از رییس دانشکده مربوطه، مدیر گروه رشته مربوطه و یک ناظر هیات جذب دانشگاه است.
وی با اشاره به مزایای بررسی و ارزیابی داوطلبان براساس چک لیست وزارت بهداشت گفت: ارزیابی داوطلبان براساس این چک لیست نقش بسیار مهم و موثری در کاهش خطاهای انسانی و یا اعمال سلایق و نظرات شخصی در این فرایند دارد.
به گفته شادنیا نتایج نهایی مصاحبه علمی پس از طی فرایند مربوطه و بررسی مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در نهایت به هیات های جذب دانشگاه اعلام و سپس مابقی فرایند جذب انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این فراخوان ۳۰۰ داوطلب در ۵۷ رشته آموزشی شرکت کردند که ۳۷ رشته مربوط به علوم بالینی و ۲۰ رشته مربوط به علوم پایه بوده است. از این تعداد متقاضی ۹۶ نفر در رشته های مختلف براساس مجوزهای اعلام شده جذب میشوند.