مشهد- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: درمان بیماران نیازمند دغدغه اصلی رئیس جمهور شهید و دولت سیزدهم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به خدمات ارزشمند و مؤثر دولت سیزدهم در گسترش زیرساخت‌های درمانی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب پیش تر تأکید کرده بودند که تنها گرفتاری بیماران و همراهان آنها باید رنج ناشی از بیماری باشد زیرا گاهی اوقات وقتی فرد بیمار می‌شود اما امکانات مالی لازم برای درمان را ندارد و این رنج حتی از خود بیماری برای فرد سخت‌تر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اگر ما بخواهیم خدمات دولت سیزدهم را در دوره سه سال مدیریت شهید آیت الله رئیسی بررسی کنیم، به واقع می‌بینیم که ایشان در سیره و عمل خود این فرمایش حضرت آقا را نصب العین قرار داده بود و همیشه تأکید می‌کرد که در حوزه درمان، اولویت اول رسیدگی به رنج‌ها و آلام بیماران و همراهان آنهاست.

راه شهدای خدمت تازه آغاز شده است

وی با بیان اینکه ۲۳ طرح و مصوبه مرتبط با حوزه سلامت، بهداشت و درمان، دستاوردهای شاخص سفر استانی رئیس جمهور شهید به خراسان رضوی بود، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های وسیع و مجهز در نقاط مختلف استان از جمله حاشیه شهر مشهد و نقاط محروم ثابت کرد که وزارت بهداشت از شخص آقای وزیر گرفته تا مدیران میانی توجه ویژه به حل چالش‌های موجود در حوزه بهداشت و سلامت مردم دارند.

علم الهدی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تصریح دارند واکنش پر عاطفه و تاریخی مردم به حادثه‌ای که برای بالگرد حامل رئیس جمهور و هیئت همراه او پیش آمد، نشان داد سرمایه اجتماعی این انقلاب تا چه حد وسیع و گسترده است. ما امروز از آقای دکتر عین اللهی به عنوان یک عنصر فعال و مجاهد تشکر می‌کنیم زیرا مجاهدات ایشان در طول این سه سال واقعاً ارزشمند بود و این تلاش‌ها را می‌توان انعکاس دغدغه مستمر آقای رئیسی در حوزه درمان اقشار مختلف مردم و به خصوص فقرا، محرومان و نیازمندان دانست.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: کار دولت سیزدهم تمام شد اما راه شهدای خدمت تازه آغاز شده است. آقای رئیسی از اول بنا داشت خدمت کند و خیلی کارها هم انجام داد اما حتی در رزومه خود این مطالب را مطرح نمی‌کرد. الان هم که عاقبت به خیر شد، به خاطر درجه اخلاص او بود و هرکس هم که بخواهد راه شهید آیت الله رئیسی را امتداد دهد، باید در وهله اول خود را مجهز به همان درجه اخلاص و ایمان کند.

افزایش ۱۷ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت درمان کشور

بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در ابتدای این نشست تصریح کرد: اگرچه امروز فرمانده بزرگ ما دیگر در جمع ما نیست، اما شهید آیت الله رئیسی همیشه تأکید داشت که در حوزه درمان باید فراتر از تعلقات سیاسی، جناحی و فردی عمل کرد تا نفع فراگیر برای همه مردم حاصل شود. بر این اساس، همه تعهد دارند راه این شهید عالیقدر را در همه ساحت‌های مدیریتی و اجرایی امتداد دهند و چنین خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: پیش از شهید رئیسی، شورای عالی سلامت در یک دهه حتی یک جلسه تشکیل نداده بود اما در دولت سیزدهم، این شورا سه بار تشکیل جلسه داد. در طول این سه سال، بیش از ۱۷ هزار تخت به ظرفیت درمانی کشور افزوده شد تا در واقع، با وجود ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور، ۱۳ درصد به تخت‌های بیمارستانی افزوده شود. علاوه بر این، دو هزار و ۷۰۰ خانه بهداشت، مرکز بهداشت و مرکز درمانی در کل کشور به بهره برداری رسید و ۳۸۰ دستگاه پیشرفته پزشکی MRI، سی تی اسکن و ربات‌های جراح در بیمارستان‌های مختلف سطح کشور و از جمله مناطق محروم و کم برخوردار به کار گرفته شدند.

وی گفت: به برکت تلاش‌های مجاهدانه دولت سیزدهم، پنج دهک پایین جامعه و بچه‌های زیر هفت سال به طور رایگان بیمه شدند و این کار بسیار بزرگی بود که بعد از انقلاب بی سابقه بود. زمانی که این دولت کار را به دست گرفت، کرونا بر کشور حاکم بود و این ویروس فراگیر هفته‌ای ۵۰ هزار نفر از هموطنان ما قربانی می‌گرفت، روزانه ۵۰ هزار بیمار کرونایی به مراکز درمانی می‌رسید که ۲۰ هزار نفر از آنها بیمار بدحال بودند و ۸ هزار نفر بستری می‌شدند. علاوه بر این، ۵۰ هزار میلیارد تومان نیز بدهی‌های وخیم حوزه سلامت بود اما شهید رئیسی خودش شخصاً جلسات ستاد کرونا را سه بار در هفته برپا کرد و حتی زودتر از وعده‌ای که داده شده بود، در مدت سه ماه، کرونا کنترل شد، مدارس بازگشایی شد و مردم به راحتی به کسب و کار بازگشتند.