به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبههای این هفته نماز جمعه با تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: هدف عمده ائمه ایجاد جامعه اسلامی بود چرا که ایجاد جامعه اسلامی بدون ایجاد حاکمیّت اسلامی امکانپذیر نیست و ائمه نیز دنبال حاکمیّت اسلامی بودند.
وی یک یک بعد مهم امامت را حاکمیت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امامت ریاست دین و دنیا، ریاست ماده و معنا که مادهاش عبارت است از همین سیاست و اداره کشور و اداره حکومت تعریف میشود.
امام جمعه شهرستان اصلاندوز با گرامیداشت ایام الله حج و عید قربان تصریح کرد: عرش، مقام ظهور علم و قدرت الهی است که میخواهد در این عالم ظهور پیدا کند.
جعفرزاده افزود: دومین ویژگی محوری کعبه این است که تجلی انسان کامل است افعال هر کسی تنزل یافته وجود آن شخص است بنای کعبه نیز مرتبه نازله وجود مقدس حضرت ابراهیم خلیل (ع) که انسان کامل است، میباشد بنابراین وقتی خداوند به انسانها امر میکند که به سوی کعبه بروند و آن اعمال را انجام دهند، در واقع به سوی مقام انسان کامل فرا میخواند؛ یعنی انسانها باید لحظه به لحظه به سوی انسان کامل زمان خود رو کنند.
وی گفت: شیعه اعتقاد دارد که حضرت ولی عصر (عج) هر ساله و بهخصوص در موسم حج، در آنجا حضور دارند. امام صادق علیه السلام میفرمایند: «مردم امام خود را میجویند و نمییابند، ولی آن حضرت در موسم حج حاضر میشود و مردم را میبیند اما آنها او را نمیبینند».
امام جمعه اصلاندوز با تبیین انگیزههای اسرائیل برای حمله به جنوب لبنان تصریح کرد: تنها یک روز پس از آغاز جنگ علیه غزه، حزبالله لبنان نیز در جبهه شمالی علیه رژیم صهیونیستی وارد جنگ شد.
جعفرزاده اضافه کرد: حزبالله در این جنگ به صورت کنترلشده و تدریجی عمل کرد و از جنگی فراگیر و گسترده با رژیم صهیونیستی خودداری کرد زیرا از یک سو دست خود را به طور کامل برای رژیم صهیونیستی رو نکرد و از سوی دیگر تلآویو را مجبور کرد که بخشی از تمرکز خود را بر جبهه شمال قرار دهد.
وی افزود: حزبالله با ساقط کردن پهپاد «هرمس ۹۰۰» رژیم صهیونیستی نشان داد که به فناوریهای مدرن تسلیحاتی دسترسی دارد. پهپادهای «هرمس ۹۰۰» که در حقیقت نسخه ارتقا یافته و مدرنتر پهپادهای «هرمس ۴۵۰» به شمار میروند، از جمله تجهیزات نظامی هستند که جزو افتخارات صنعت نظامی رژیم اشغالگر قدس محسوب میشوند.
امام جمعه شهرستان اصلاندوز با تاکید بر اینکه تبلیغات انتخاباتی آزمون تقوای سیاسی و اخلاقی است، گفت: مناظرات زنده تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی هرچند جو انتخاباتی کشور را پرشور میکند، اما نباید ملاحظات آن را از نظر دور داشت.
جعفرزاده اظهار کرد: این ملاحظات محمل ظرفیت رسانهای را تبدیل به تریبونی برای ترویج بداخلاقی، بدبینی به کشور، ساختار سیاسی و هتاکی و زیر پا گذاشتن حدود الهی میکند و اگر این اتفاق توسط نامزدها یا حامیانشان رقم بخورد نه تنها رقیب انتخاباتی بلکه خودشان را نیز گرفتار آثار و تبعات آن خواهد کرد.