به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، نشست بازدید از دستاوردهای دانشبنیان ایران و نشست توسعه همکاریهای اقتصادی و فناورانه با حضور ویلهلم شالی، مشاور اقتصادی رئیس جمهور نامیبیا و هیئت اقتصادی نامیبیایی، سیدعلی شریفی ساداتی، سفیر ایران در نامیبیا و امیر حسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی در محل خانه فناوری و نوآوری ایران (IHIT) برگزار شد.
امیر حسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی در ابتدای این نشست، ضمن خوشامدگویی به مشاور اقتصادی رئیس جمهور نامیبیا و هیئت همراه به بیان توضیحاتی درخصوص توانمندی های علمی، فناوری و نوآوری ایران پرداخت و گفت: ایران با بیش از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان، به یک توانمندی درخور توجه در حوزه دانش و فناوریهای راهبردی دست یافته که گوشه ای آن در این نمایشگاه به نمایش درآمده است. جمهوری اسلامی با تکیه به این توانمندی، توسعه دیپلماسی فناورانه را در دستور کار خود قرار داده است و این ظرفیت عظیم و خارق العاده فناورانه و نوآورانه، میتواند به بستری مساعد برای همکاری با کشورهای دوست تبدیل شود.
میرآبادی در ادامه ضمن معرفی از توانمندیهای شرکت های دانش بنیان ایرانی در حوزه های کشاورزی، معدن، صنایع نفت و گاز و تجهیزات پزشکی برای طرف نامیبیایی، آمادگی کامل ایران را برای تامین نیازمند های نامیبیا در تمامی زمینه ها و توسعه همکاریهای دو جانبه اعلام کرد.
استفاده از دستاوردهای فناورانه ایران در نامیبیا
در ادامه این نشست، مشاور اقتصادی رئیس جمهور نامیبیا ضمن بازدید از دستاوردهای فناورانه و نوآورانه شرکتهای دانشبنیان در خانه فناوری و نوآوری ایران، در نشستی هم بر آمادگی نامیبیا برای توسعه همکاریهای علمی، فناورانه و دانشبنیان تاکید کرد.
شالی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و قدردانی از مهماننوازی هیئت ایرانی به پیشرفت های ایران اشاره و از توانمندی ها و فناوری های ایرانی که در این نمایشگاه بازدید کرده بودند ابراز شگفتی کردند.
وی گفت: همکاری های ایران و نامیبیا باید از امروز - و نه حتی فردا - آغاز و توسعه یابد.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور نامیبیا سپس به بیان توضیحاتی در خصوص موقعیت نامیبیا و ظرفیت های طبیعی آن شامل معادن، نفت و گاز و محصولات کشاورزی نامیبیا پرداخت و اشاره کرد: نامیبیا بازار خوبی برای فناوریها و محصولات فناورانه ایرانی است که میتواند از آن کشور به سایر کشورهای همسایه نامیبیا صادر شود.
وی با بیان اینکه دولت نامیبیا تصمیم دارد نمایشگاه بزرگی در آن کشور راه اندازی کند، نسبت به تبادل فناوری ها و محصولات دانشبنیان ایرانی برای استفاده در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرد.