کتاب «در فاصله دو بوسه» نوشته غلامعلی حداد عادل توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ سوم رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «در فاصله دو بوسه» نوشته غلامعلی حداد عادل به تازگی توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ سوم رسیده است. این کتاب شرح زندگی و شهادت مجید حداد عادل است.

شهید مجید حداد عادل فرزند سوم خانواده بود و درس خوان. هم اهل کار بود و هم اهل مبارزه. برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در لندن هم فعالیت‌های علیه رژیم پهلوی را ادامه داد. چند روز پس پیروزی انقلاب به ایران برگشت و در پست‌های مختلف شروع به کار کرد. نقش او از غائله کردستان در سال ۵۸ و سپس حضور در جبهه‌های نبرد علیه دشمن بعثی و در این فاصله انجام کارهای فرهنگی متفاوت و اثرگذار، از او یک شخصیت برجسته ساخته بود.

غلامعلی حداد عادل انگار دِینی چهل ساله نسبت به برادر خود داشت. او نوشتن از شهید مجید حداد عادل را وظیفه و تکلیف خود می‌دانست؛ چرا که هیچکس به اندازه او مجید را نمی‌شناخت و صمیمیت بسیاری میان آن‌ها بود. به همین خاطر در آستانه هشتاد سالگی، کتاب «در فاصله دو بوسه» که شرح زندگی و شهادت شهید مجید حداد عادل است را به رشته تحریر درآورد. کتابی با سیزده فصل که از دوران کودکی شهید شروع و تا روزهای بعد از شهادت او ادامه دارد. انگیزه اصلی او از نوشتن این اثر علاوه بر دِین برادرانه، این بود که جوانان نسل آینده بدانند برای پیروزی این انقلاب چه جان‌هایی فدا شده است. حداد عادل را با معیار مفید واقع شدن اطلاعات آن برای الگوی جوان امروز ایرانی در تراز انقلاب اسلامی نوشته است.

اخلاص شهید مجید حداد عادل بارزترین ویژگی او بود؛ چرا که هیچگاه برای خودستایی و معرفی خودش کاری نکرد. در زمان ریاست رادیو ملی ایران، فرصت خوبی برای معرفی خود به دست آورد اما هیچ وقت صدای شهید از رادیو در زمان مدیریت خودش پخش نشد. تقوای و عدم ریا در کار او دیده می‌شد. شهید مجید حداد عادل هم رویکرد نظری را به خوبی به کار می‌گرفت و هم در رویکرد عملی تلاش قابل توجهی داشت.

مجید در دوران سربازی هم منفعل نبود و به انجام دوره خدمت خود بسنده نکرد و به مطالعه کتب درسی دانشگاهی گوناگون می‌پرداخت و از هر کتاب یادداشت‌هایی کاربردی برمی‌داشت تا در زندگی شخصی و کاری از آنها استفاده کند.

با اینکه هرگونه امکانات و موقعیتی برای زندگی بی دردسر در اختیار داشت؛ ولی هنگامی که سربازان منقضی خدمت برای حضور در جبهه‌ها فراخوانده شدند، کوله پشتی نظامی خود را به دوش گرفت و دست از هر کاری کشید و برای خدمت در جبهه رفت و سرانجام در هفتم مهر سال ۱۳۶۰ به شهادت رسید. مقام معظم رهبری که خیلی خوب شعر را می‌شناسند درباره شهید مجید حداد عادل فرمودند: «اگر بخواهم این شهید را توصیف کنم، شاید این مصراع از صفای اصفهانی بهترین توصیف برای او باشد که: «قطره ناچکیده را مانم».

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

شب قبل از شهادت، خود او آیه «من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدو الله علیه» را برای خبرنگاران خارجی ترجمه و تفسیر کرده بود و گفته بود شهیدان به پیمان با خدای خود وفا کرده‌اند و ما از جمله کسانی هستیم که در انتظار وفای به عهد خویشند و فردای همان روز با شهادت خود در مقابل چشمان همان خبرنگاران، صداقت خود را به اثبات رسانده بود.»

چاپ سوم این کتاب با ۵۷۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴۰۰ هزار تومان عرضه شده است.