علی دهقان کیا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : بخششهای مالیاتی، اخذ عوارض حداقلی، بهره پایین برای وامها، تقبل بیمه کارگران در واحدهای بحران زده موجب می شود کارفرما بتواند سریعتر از بحران خارج شود و به دنبال رفع مشکلات کارگران باشد.
وی افزود: دولت در بحث کنترل قیمتها باید نظارت خود را بر کنترل قیمت مواد مصرفی خانواده ها متمرکز کند زیرا این موارد به طور مستقیم بر سطح زندگی افراد تاثیرگذار است.
رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار کارخانجات منطقه کرج با اشاره به عوارض آشکار و پنهان بیکاری در جامعه خاطرنشان کرد: اتخاذ روشهای حمایتی دولت از سرمایه گذاران بخش اقتصادی و برنامه ریزی برای حذف سود از واسطه گری و وجود سود قطعی در تولید می تواند موجب پایداری صنعت، ایجاد صنایع جدید و افزایش سطح کیفی مواد تولیدی شود.
وی نبود نیروی ماهر و باتجربه، عدم برگزاری دوره های آموزشی برای کارگران توسط مدیران صنایع و کارخانجات و نبود تعلق خاطر در کارگران به دلیل موقت بودن قراردادهای کارگری را موجب افت کیفیت محصولات تولیدی کارخانه ها خواند.
دهقان کیا یادآور شد: ارائه تسهیلات و وامها با کنترل و نظارت بیشتر به عملکرد وام گیرندگان در ایجاد و پایداری اشتغال کشور موثر است.
وی همچنین از مسئولان خواست تا با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مجلس، مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را فدای مسائل سیاسی نکنند و از رفع این مشکلات غافل نمانند.