به گزارش خبرنگار مهر، سید صمد ضیایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وب سرویس شاهکار از ۱۶ خرداد ماه سال جاری در وزارت جهاد کشاورزی به بهره برداری رسید.
وی افزود: این سرویس در راستای بررسی آنلاین عملکرد کارگزاران، پیشگیری از وقفه در خدمت رسانی به کشاورزان، پایش و کنترل صحت توزیع کارگزاران راه اندازی شد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: مجوز صدور حواله الکترونیک سهمیه کودی کشاورزان صرفاً پس از صحت سنجی و شناسایی مالکیت شماره همراه کشاورز بر اساس کدملی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه سیستم نظارت و پایش مواد کودی بر توزیع کود یارانهای وجود دارد، افزود: نظارت دقیق بر روی تمامی محمولهها از درب کارخانه یا کشتی تا زمان تحویل به کشاورزان به صورت دقیق انجام میگردد که پس از ثبت این اطلاعات در سامانه حمل و نقل و پایش مواد کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و پنجره واحد سامانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قابل مشاهده است.
این مقام مسؤول از صدور ۱۲ هزار و۹۳ تن حواله الکترونیک در سه ماهه سال جاری خبر داد و گفت: بیش از ۱۱ هزار و۳۶۶ حواله تحویل کشاورزان گلستانی شد.
وی خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بر این است که کود مورد نیاز کشاورزان به موقع تأمین و در اختیارشان قرار گیرد.
ضیایی اظهار کرد: کشاورزان در اسرع وقت باید نسبت به روز رسانی اطلاعات خود در سامانه پهنه بندی شامل تطبیق شماره همراه و کد ملی اقدام کنند تا در زمان صدور حواله الکترونیکی توسط مراکز خدمات کشاورزی خللی در اجرای فرآیند ایجاد نشده و موجب نارضایتی کشاورزان و تضییع حقوق آنان نشود.