به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاظمی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سی و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری (قرآن و عترت) از ۱۲ تا ۱۶ تیر ماه با حضور ۴۰۰ دانشجو از سراسر کشور به میزبانی همدان برگزار میشود.
وی افزود: در مرحله نخست این جشنواره ۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو حضور داشتند که ۶۰۰ دانشجو از استان همدان بودند همچنین از ۴۰۰ دانشجو مرحله نهایی ۸۰ دانشجو همدانی هستند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان همدان با اشاره به هزینه برگزاری این جشنواره گفت: ۳ میلیارد تومان هزینه اسکان و تغدیه و سایر بخشها پیشبینی شده که تا حد امکان از ظرفیت داخلی اسکان و سلف دانشگاه استفاده کردهایم.
کاظمی خاطرنشان کرد: جوایز نقدی بسیاری خوبی نیز در پایان جشنواره به منتخبین اهدا خواهد شد.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت این جشنواره بیان کرد: برای معرفی همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین پکهایی در نظر گرفته شده همچنین با همکاری میراث فرهنگی دانشجویان از اماکن فرهنگی و تاریخی شهر بازدید میکنند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان همدان عنوان کرد: تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا از این ظرفیت به وجود آمده برای معرفی همدان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی و آسیایی استفاده کنیم.
کاظمی با اشاره به معرفی دانشگاه ملی مهارت استان همدان گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷ دانشکده ما در سراسر استان همدان در حال تحصیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ملی مهارت نسل چهارم دانشگاه در جهت تربیت تکنسینهای ماهر و متخصص و ارتباط صنعت و دانشگاه است.
وی با بیان اینکه امروز یکی از مؤلفههای کشورهای توسعه یافته تربیت تکنسین دانشگاهی است، بیان کرد: چرخش چرخ صنعت کشور با حضور دانشگاه ملی مهارت ممکن خواهد بود.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان همدان عنوان کرد: هدف ما نه مدرکگرایی بلکه مهارتآموزی بوده به طوری که در بعضی رشتهها میزان اشتغال دانشجویان ما صد در صد است.