به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود غیاثی افزود: طرح آزاد سازی حریم و بستر رودخانه کرج از ۲ سال پیش با دستور رئیس قوه قضائیه آغاز شد که تاکنون چهار مرحله آن انجام شده است.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت حیاتی ۲ رودخانه کرج و شاهرود طالقان، طرح صیانت و پیشگیری از آلودگی آب این رودخانهها پس از مطالعه کارشناسان شرکت آب منطقهای البرز به تصویب شورای عالی امنیت ملی رسید.
غیاثی گفت: تاکنون ۱۲ ساختمان اداری و تعدادی بنای خصوصی در حریم رودخانه کرج با حکم قضائی تخریب شده است.
وی ادامه داد: طرح آزاد سازی رودخانه کرج از پل حامی شهر کرج تا سد کرج در پنج مرحله در دست اقدام قرار گرفته که اکنون در مرحله پنجم آزاد سازی این رودخانه هستیم.
مدیر رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای استان البرز افزود: تاکنون ۹۵ درصد اراضی در اختیار واحدهای پذیرایی در بستر رودخانه کرج آزاد شده است.
استقبال مردم از آزاد سازی حریم رودخانه کرج
حسین علی واعظی پور نماینده مجری طرح آزاد سازی رودخانههای البرز گفت: افزون بر آزاد سازی حریم و بستر رودخانه کرج، عملیات آزادسازی بستر رودخانه شاهرود طالقان نیز آغاز شده است.
وی ادامه داد: بیشترین متصرفات بستر و حریم رودخانه شاهرود طالقان، سازههای موقت مانند حفاظ کشی فلزی تشکیل میدهد که با حکم قضائی جمع آوری میشوند.
واعظی پور افزود: آزاد سازی حریم و بستر رودخانه کردان نیز از طرحهای در دست اقدام شرکت آب منطقهای استان البرز است.
وی با بیان اینکه در ابتدا ساکنان حاشیه رودخانه کرج در اجرای تخریب بناهای مسیر این رودخانه مقاومت میکردند، گفت: اکنون با آشکار شدن آثار ارزشمند پاکسازی حریم این رودخانه، مردم نیز در آزاد سازی و سالم سازی محیط آن همکاری دارند.
۲ رودخانه کرج و شاهرود طالقان تأمین کننده آب شرب ساکنان استانهای تهران و البرز هستند.