به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی پیش از ظهر امروز با حضور در ششمین کنگره حزب مردم سالاری به تشریح تئوری حکومت دینی و اسلامی پرداخت.
وی گفت: در میان انواع نظامات حکومتی، امام بزرگوار پس از 14 قرن که از بعثت پیامبر گرامی اسلام گذشت ، تئوری حکومت دینی به شکلی خاص و بدون سابقه ارائه کردند و آن "جمهوری اسلامی" بود، حکومتی که از یک سو به آحاد مردم و آرای آنها متکی است و از سوی دیگر با مبانی اسلامی منطبق است. امام فرمودند با پشتیبانی مردم حکومت تشکیل می دهند،
منتجب نیا ادامه داد: مردم سالاری دینی یا جمهوری اسلامی عبارت از یک حکومتی است که مردم آزادانه و آگاهانه در انتخاب آن نقش دارند.
قائم مقام اعتماد ملی گفت: مردم سالاری یعنی انتخابات آزاد و انتخابات آزاد به این معنی است که هر کس در خود صلاحیت عهده داری مسئولیتی را می بیند اجازه پیدا کند و امنیت فیزیکی و حیثتی داشته باشد که وارد صحنه شود. نباید کسی احساس نگرانی کند که اگر وارد صحنه کاندیداتوری شود ، ممکن است به وی تهمتی وارد آید .
وی گفت: بالاترین نوع تخریب و هتک حرمت، هتک نخبگان جامعه و سرمایه های کشور است، تخریب نخبگان تخریب فرد نیست، تخریب یک جامعه است.
منتخب نیا در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: مردم باید احساس کنند که رای آنها تعیین کننده است و بدترین نکته آن است که مردم احساس کنند که کمترین دخالتی در تصمیم گیری ها ندارد .
قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی تصریح کرد: شورای نگهبان و ناظران و مجریان انتخابات عملا این اطمینان را به مردم بدهند و اعتماد مردم را جلب کنند تا مردم به طور گسترده در انتخابات شرکت کنند.
وی در خصوص احراز صلاحیت ها نیز یاد آور شد: در تایید یا عدم صلاحیت ها نباید با آبروی افراد بازی شود و حیثت آنان مخدوش شود.
منتخب نیا با تاکید بر برگزاری انتخابات رقابتی و قانونی خاطرنشان کرد: همه احزاب قانونی باید مجاز باشند با حفظ اخلاق سیاسی و صمیمیت رقابت کنند و این رقابت بسیار شیرین خواهد بود و اتفاقا تثبیت کننده پایه های نظام است.
قائم مقام دبیر کل اعتماد ملی تصریح کرد: اگر برخی احزاب محروم و برخی برخوردار بمانند و امکانات نظام در اختیار تعدادی از احزاب باشند و از امکانات نهادهای حکومتی برخوردار باشند واز جانب رسانه ملی نیز حمایت شوند، این رقابت، رقابت آزاد نیست و بدور از شان نظام اسلامی است.
وی تاکید کرد: همانطور که نباید احزاب و گروههای شناسنامه دار را تضعیف کنیم ، گروههای خلق الساعه و بی هویت، غیرقانونی و موجب تضعیف نظام هستند. چرا باید این افراد گروه و ستاد تشکیل دهند . چرا جرات تشکیل حزب ندارند بیایند با کمال جرات حزب تشکیل دهند تا مردم بدهند هویت این گروه و برنامه اش چیست. اگر قولی داد ، فردا او را مواخذه کنند که این تو بودی که قول دادی.
قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی ادامه داد: تعجب می کنم، چرا کمیسیون ماده 10 احزاب با گروههای خلق الساعه برخورد نمیکند، این گروههای خلق الساعه پس از انتخابات جمع می شوند اما با تکیه بر منابع مالی سرشار در سراسر کشور در زمان انتخابات فعالیت می کنند و پس از انتخابات دیگر اثری از آنها نیست و کسی نمی تواند از آنها سئوال کند.
منتخب نیا ادامه داد: اگر مجلسی قوی داشته باشیم که در آن مدرس ها باشند دولت ما هم دولت قوی خواهد بود ، دولت نیست مگر فرزند و محصول مجلس . اگر مجلس ضعیف بود دولت هم ضعیف است و مشکلات اقتصادی و سیاسی داخلی و خارجی یکی پس از دیگری خود نمایی می کند ، بنابراین باید مجلس قدرتمند تشکیل دهیم تا این مجلس در راس امور باشد ، مجلسی مرکب از کارشناسان ، انسانهای شجاع ، کاردان و مجرب و در عین حال مقتدر باشد.
قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه امروز برخی نمایندگان مجلس هفتم ممکن است قیافه منتقد دولت را به خود بگیرند، خاطر نشان کرد: مردم خود می دانند که وزرا را همین مجلس انتخاب کرد و مشکلات اقتصادی ، فرهنگی و .. به همان اندازه که محصول ضعف دولت است، محصول ضعف مجلس هفتم است.
منتخب نیا گفت: برای تقویت اقتدار نظام و حفظ استقلال و آزادی باید مجلسی مقتدر داشته باشیم و این امر در صورتی است که انتخابات آزاد، سالم ، رقابتی و با حضور احزاب و فرهیختگان برگزار شود.