اصفهان- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: رأی تمام مردم در یک جایگاه قرار دارد و میان رأی بالاترین مقام‌های کشوری و دانش‌آموزان رأی اولی تفاوتی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص اهمیت مشارکت دانش‌آموزان رأی اولی در انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: معتقد هستیم مشارکت در تعیین سرنوشت کشور هم حق و هم تکلیف است، حقی که قانون اساسی به تمام شهروندان داده است که موجب شده است هر شهروند از یک رأی برخوردار باشد، رأی تمام مردم نیز در یک جایگاه قرار دارد و هرکدام به نوبه خود دارای ارزش است و میان رأی بالاترین مقام‌های کشوری و دانش‌آموزان رأی اولی که به جشن تکلیف سیاسی خود رسیده‌اند، تفاوتی وجود ندارد.

وی افزود: رأی‌دادن تکلیف است، به‌واسطه اینکه نظام کشور مبتنی بر مردم و اراده آن‌ها است، هرچه مردم در صحنه حاضر باشند جامعه در ابعاد مختلف تقویت می‌شود و رشد می‌یابد و حضور حداکثری در انتخابات ریاست‌جمهوری می‌تواند موجب ناامیدی دشمن باشد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان ادامه داد: بالاترین مقام اجرایی کشور انتخاب شده است و مهم است که چه کسی با چه ویژگی‌هایی عهده‌دار این مسئولیت شده، مهم است که فرد شایسته انتخاب و بتواند اهداف انقلاب اسلامی را بهتر دنبال کند، مردمی باشد.

ابراهیمی عنوان کرد: آیت‌الله رئیسی علاوه بر توجه به رویدادهای بین‌المللی به جزئی‌ترین مسائل روستاها و شهرها توجه داشتند و همین امر موجب شد در تمام ابعاد و جنبه‌ها رشد کنیم؛ در دوران سه سال ریاست‌جمهوری شهید رئیسی به‌طورقطع کارهای ارزنده‌ای اتفاق افتاده است، بنابراین یکی از دغدغه‌مندی‌های مردم این است که منتخب مردم بتواند ادامه‌دهنده راه این شهید محبوب و مردمی باشد.

وی اضافه کرد: جلسات متعددی با دانش‌آموزان و تشکل‌های دانش‌آموزی داشتیم، در این جلسه نیز دانش‌آموزان رأی اولی نقطه‌نظرات عالمانه و خوبی را ارائه دادند و دعوت به مشارکت همگانی در رویداد بسیار مهم انتخابات ریاست‌جمهوری را داشتیم، همچنین دانش‌آموزان بیان کردند که باید سعی کنیم در آموزش‌وپرورش تنها به مسائل علمی توجه نکنیم، چراکه بعد علمی یکی از ابعاد رشد افراد است و باید به مسائل اجتماعی توجه بیشتری داشته باشیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان بسیار تأثیرگذار هستند و معتقد هستیم تمام دانش‌آموزان در عرصه‌های اجتماعی به‌ویژه انتخابات نقش‌آفرینند، به‌خصوص دانش‌آموزانی که در تشکل‌های دانش‌آموزی فعال هستند تحت عنوان انسان رسانه با توجیه و هدایت دیگران عاملی برای افزایش مشارکت مردم و خانواده‌ها در انتخابات داشتند.