خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: با وجود آنکه تمام نگاهها به نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در این باریکه جلب شده، کمتر کسی به اقدامات وحشیانه این رژیم در کرانه باختری و تخریب گسترده خانههای فلسطینیها در این منطقه توجه میکند.
روزنامه القدس العربی درباره کرانه باختری نوشت: با بررسی تحولات کرانه باختری به این نکته می رسیم که عملیات تخریب منازل فلسطینیها در این منطقه هرروز افزایش مییابد. در کنار آن، شاهد گسترش شهرک سازی ها و مصادره زمینهای فلسطینیها در این منطقه هستیم. به نظر میرسد صهیونیستها در حال اجرای دستورات وزیر امور دارایی برای تغییر «دی ان ای کرانه باختری» و به دست گرفتن کنترل سراسر این منطقه هستند. این روند بیانگر آن است که صهیونیستها به دنبال انتقال درگیریها از نوار غزه به کرانه باختری هستند.
روزنامه رأی الیوم در مقالهای در خصوص رژیم صهیونیستی نوشت: تجاوز به نوار غزه هزینههای سنگینی بر دوش رژیم صهیونیستی گذاشته به طوری که بر خلاف آمارهای منتشرشده از سوی ارتش این رژیم، تعداد زخمیها در این جنگ به ۲۰ هزار نفر رسیده است. در بخش اقتصادی نیز آمارهای منتشرشده از سوی بانک مرکزی رژیم صهیونیستی بیانگر آن است که هزینههای جنگ از ۷ اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون به بیش از ۷۳ میلیارد دلار رسیده است. صهیونیستها به زودی متوجه میشوند جنگی که برای آن کف میزدند تبدیل به مردابی شده که فرزندان و اموال آنها را می بلعد.
روزنامه سوری الثوره در خصوص این کشور نوشت: ۲ هزار میلیارد دلار برای پایان دادن به نقش ملی و محوری نظام سوریه در حمایت از مقاومت هزینه شد. آمریکا که سر تروریسم جهانی به شمار میرود اعتراف کرده که گروهکهای تروریستی از جمله داعش را تأسیس و حمایت مالی کرده است. امروزه این گروهکهای تروریست در شمال و شرق سوریه احساس میکنند دوره آنها به پایان رسیده و چارهای جز بازگشت به نظام حاکم این کشور ندارند.
روزنامه سوری الوطن در خصوص ترکیه نوشت: سخنان اردوغان رئیس جمهور ترکیه درباره آمادگی برای دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه باعث ایجاد تنش و نگرانی میان گروهکهای تروریستی در شمال سوریه شده است؛ گروهکهایی که در طول نوار مرزی از عین دیوار در شرق تا راجو در غرب از حمایتهای ترکیه برخوردار هستند و با این سخنان احساس میکنند به پایان خط نزدیک شدهاند.
روزنامه یمنی المسیره درباره حملات عربستان علیه این کشور نوشت: یمن بعد از صبر راهبردی خود در طول دوران کاهش تنش و مرحله طولانی تنفس، فرصت کافی به نظام سعودی داد تا از بن بست یمن خارج شود اما این کشور باید بعد از امروز و فردا کردن در امضای نقشه صلح میانجی گران عمانی و شکست تمام تلاشها برای دستیابی به راه کار سیاسی نسبت به هدف قرار گرفتن عمق آن هوشیار باشد.
روزنامه المراقب العراقی در خصوص آمریکا نوشت: آمریکا نهادهای جاسوسی مختلفی را با عناوین و اسامی تخیلی و دروغین به بهانه دفاع از حقوق بشر ولی در حقیقت برای گسترش تفکرات انحرافی و مشکلات اخلاقی در جامعه عراق ایجاد کرده است. این نهادها به تمام تفکرات مخالف خود حمله میکنند. اکثر عناصر این نهادها که در برخی مناطق عراق به ویژه اقلیم کردستان فعالیت میکنند تابعیت آمریکایی و صهیونیستی دارند.
روزنامه العربی الجدید درباره غزه نوشت: رژیم صهیونیستی در حالی در جنگ وحشیانه خود علیه نوار غزه ساختمانهای غیرنظامی این باریکه را تخریب میکند که از لحاظ نظامی هیچ دلیلی برای تخریب آنها وجود ندارد. این اقدامات باعث میشود ساکنان مناطق مذکور آواره شده و به دیگر مناطق کوچ کنند. این روند چندین بار تکرار میشود تا جایی که هزاران خانواده فلسطینی دیگر جایی برای زندگی نخواهند داشت. این همان نقشه تل آویو برای ایجاد زمین سوخته و خالی کردن غزه از ساکنانش است.