به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نانسی فائزر وزیر کشور آلمان در این باره گفت: اکنون ما به توافقی شفاف و محکم با شرکت های مخابراتی دست یافته ایم. او این توافقنامه را برای محافظت از امنیت دیجیتال در بزرگترین اقتصاد اروپا حیاتی دانست.
توافقنامه مذکور پس از مذاکراتی بین وزیر کشور و مدیران شرکت های دویچ تله کام، ودافون و تله فونیکا دویچلند با هدف محافظت از زیربنای حیاتی آلمانی در مقابل چین که نفوذ آن یک ریسک امنیتی احتمالی دیده می شود، بسته شد.
به گفته فایزر آلمان درباره این توافق به دولت چین اطلاع داده و پیش بینی نمی شود هیچ اقدام انتقام جویانه ای درباره محدودیت های اعمال شده بر فناوری های چینی انجام شود.
با این وجود سفارت چین در آلمان اعلام کرد اگر قرار باشد تجهیزات هواوی از زیرساخت مخابرات جمع آوری یا محدود شود، چنین اقدامی بدون پیامد نخواهد بود. همچنین این سفارتخانه دولت آلمان را به تلاش بی رحمانه برای سرکوب رقابت و ترویج فناوری های خاص خود متهم کرد.
طی مرحله اول عملیات حذف تجهیزات چینی، شرکت های مخابراتی در ۲۰۲۶ میلادی فناوری ساخت چین را از مراکز داده ۵G کشور جمع آوری می کنند. در مرحله دوم سازندگان قطعات چینی مانند آنتن ها، خطوط انتقال و برج ها نیز تا سال ۲۰۲۹ میلادی از شبکه مخابرات حذف می شوند.