مهدی فیضی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به افزایش ذبح دام در روزهای تاسوعا و عاشورا در مناطق شهری و روستایی تشدید نظارتها بر لاشه دام را انجام دادیم تا جلوی ذبح دام غیربهداشتی گرفته شود.
وی تصریح کرد: ۲۶ اکیپ تخصصی دامپزشکی را فعال کردیم تا در قالب ۳۹ نفر پرسنل دامپزشکی و فنی و اجرایی در روزهای تاسوعا و عاشورا بر ذبح دام در مناطق مختلف نظارت داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با هشدار با تشدید برخی بیماریهای عفونی و مشترک بین دام و انسان در ماههای اخیر در سطح کشور گفت: نباید با کشتار غیر بهداشتی بر آلودگی محیط زیست و یا تشدید بیماریها دامن زد که ضرورت دارد کشتار دام به کشتارگاه صنعتی اردبیل منتقل شده تا در بهترین شرایط همراه با وضعیت بهداشتی و شرایط شرعی ذبح دام انجام شود.
فیضی افزود: تمام تلاش ما بر این است تا در این روزها خدمات رایگانی را از طریق کشتارگاههای صنعتی ارائه کنیم و در کوتاهترین زمان بعد از ذبح دام، لاشه آن را در اختیار صاحبان احسانات و نذورات قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدواریم هموطنان نیز از این طرح استقبال کرده و نسبت به ذبح دام شرعی و بهداشتی احساس مسئولیت بیشتری انجام داده و این کار را به متخصصان امر به ویژه دامپزشکی واگذار کنند تا شرایط بهتری را در ذبح دام در این ایام شاهد باشیم.
فیضی اضافه کرد: برخورد جدی با کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی نیز جز رویکردهای اصلی دامپزشکی استان است که در طول سال سعی میکنیم جلوی کشتار و فروش دام غیربهداشتی و مهر و موم نشده دامپزشکی گرفته شود که این امر قطعاً به نفع سلامت تک تک افراد جامعه خواهد بود.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: کشتار بهداشتی فواید بسیار زیادی را به همراه دارد و هموطنان باید به مسائل و موضوعات روز به ویژه گسترش برخی بیماریها توجه کرده و از آلوده کردن فضاهای شهری و روستایی پرهیز کنند و کار تخصصی را در این زمینه به دامپزشکان و متولیان امر بسپارند تا مشکلی به وجود نیاید.