به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رحیمی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کنترل کیفیت و بهداشت آب خط قرمز همکاران ما در شرکت آب و فاضلاب استان گلستان است، اظهار کرد: در حال حاضر در شرکت آب و فاضلاب استان گلستان ۳۳ باب آزمایشگاه آب با بهره مندی از ۳۲ کارشناس در آزمایشگاههای آب و فاضلاب در رشتههای میکروبیولوژی، بیولوژی و شیمی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در بخشهای مختلف وظیفه کنترل کیفیت و بهداشت آب را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین زیرساختهای کنترل کیفیت و بهداشت آب شرب، آزمایشگاههای آب و فاضلاب است، افزود: آب برای آنکه قابلیت شرب داشته باشد باید ویژگیهای آن با استانداردهای ملی فیزیکی و شیمیایی و همچنین میکروبی مقایسه شود تا اطمینان حاصل شود خطری از این بابت سلامت مصرف کنندگان را تهدید نمیکند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: آزمایشگاههای آب از بخشهای مختلفی تشکیل شده است که شامل آزمایشگاههای باکتریولوژی، بیولوژی، فیزیکی و شیمیایی معمول، ریز آلاینده آلی، ریز آلاینده معدنی و پرتوزا ها هستند که وظیفه شناسایی و تعیین مقدار عاملهای فیزیکی و شیمیایی و همچنین باکتریولوژی آب را بر عهده دارند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در ادامه با بیان اینکه توسعه آزمایشگاههای کنترل و کیفیت آب از ابتدای تشکیل این شرکت در استان در دستور کار بوده است گفت: تعداد آزمایشگاههای آب در سال ۱۳۷۹ همزمان با تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب ۴ باب بوده است که در طی ۲۴ سال این موفقیت حاصل شده است.
رحیمی اظهار کرد: در سالهای اخیر توجه بسیار خوبی به مقوله انجام آزمونها بر اساس استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهها (ایزو ۱۷۰۲۵) صورت گرفته و نتایج آزمونهای انجام شده در این آزمایشگاهها از دقت و صحت بسیار خوبی برخوردار بوده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در پایان افزود: در حال حاضر آزمایشگاه مرکزی شرکت، اصول استاندارد ۱۷۰۲۵ را پیاده سازی کرده و در حال دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت ایران است.