به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود باقری با اشاره به اینکه تب دنگی یک بیماری ویروسی بوده که در برخی از نقاط شناسایی شده است، اظهار کرد: بیماری تب دنگی توسط پشههای آلوده به ویروس دنگی منتقل شده و به تهدیدی جدی در این مناطق تبدیل شده است.
جانشین رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه کارگروه پدافند غیرعامل در شهرستان باهدف پیشگیری از شیوع بیماری تب دانگی تشکیل شده است، افزود: خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از ابتلاء به تب دانگی و یا پشه ناقل بیماری در شهرستان میاندوآب گزارش نشده است.
وی با تأکید بر اینکه مردم به توصیههای کارشناسان بهداشت و درمان برای جلوگیری از شیوع این ویروس توجه داشته باشند، گفت: این بیماری بیشباهت به کرونا نبوده و از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده علائم بیماری از مصرف خودسرانه دارو پرهیز و به مراکز درمانی مراجعه کنند.
باقری با بیان اینکه بیماری واگیردار نبوده و منشأ بیماری انسان آلوده به تب دانگی و عامل بیماری گزیدگی توسط پشه ناقل ویروس است، تصریح کرد: تب، شکمدرد و بدندرد از جمله علائم بیماری تب دنگی بوده و بر اساس تحقیقات و اعلام کارشناسان کسانی هم که به این بیماری مبتلا و بهبود پیدا میکنند تا یک سال نیز منبع بیماری هستند.
جانشین رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با اشاره به اینکه تنها در صورت گزیدگی توسط پشه ناقل، ابتلاء صورت میگیرد، اظهار کرد: اوج فعالیت پشه ناقل ساعات اولیه صبح و نزدیک غروب بوده و افرادی با تعریق زیاد، لباس تیره و حرارت بدن بالا بیشتر در معرض گزیدگی هستند.