نمایشگاه «رسوایى‌ها در آلمان، بعد از ۱۹۴۵» به مدت چهار ماه در موزه «خانه‌ تاریخ» شهر بن برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دویچه وله، یکى‌ از بخش‌هاى دیدنى این نمایشگاه مربوط به "دفترچه خاطرات هیتلر" است. به عقیده بسیارى، رسوایى "دفترچه خاطرات هیلتر" بزرگترین رسوایى است که مطبوعات آلمان طى شصت سال گذشته به خود دیده است.

ماجرای رسوایی از این قرار بود که در آوریل سال ۱۹۸۳ مجله خبرى Stern اعلام کرد که دفترچه خاطرات هیتلر را به قیمت گزافى (۹.۳ میلیون مارک) از فردى که با یکى از نازیهاى قدیمى در ارتباط است، خریده و از انتهاى آوریل نوشته‌هاى دفترچه را به صورت سریالی منتشر مى‌کند.

معرف و واسط خرید مجله، گرد هایدمن (Gerd Heidemann) خبرنگار بود. جعلى بودن دفترچه با وجود تست خط شناسى هم مشخص نمى‌شود.‌ داستان جعلی بودن دفترچه وقتى برملا شد که پس از انتشار دو قسمت از خاطرات، گروهى از پژوهشگران تاریخ معاصر آلمان و کسانى که روى زندگى هیتلر تحقیق مى‌کردند مدعى شدند که این سبک نوشتارى، سبکى نیست که با روحیات هیتلر سازگارى داشته باشد.

با پافشارى این گروه که موضوع روز مطبوعات شد،‌ از مجله خواسته شد‌ که دفترچه را براى انجام  تست‌هاى فیزیکى و شیمیایى به آزمایشگاه تحقیقاتى ارتش تحویل بدهد. مجله با اطمینان خاطر دفترچه را تحویل داد اما نتیجه آزمایش به آبروریزى ختم شد. تست نور ماورای بنفش نشان داد که کاغذ دفترچه از جنس کاغذى است که اولین بار پس از سال ۱۹۵۰- یعنى پنج سال پس از خودکشى هیتلر - تولید و منتشر شده است. دادگاه این رسوایى سالها طول کشید و در این سالها موضوع داغ مطبوعات بود.