به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی فاطمی منش صبح شنبه در دوره آموزشی و بصیرتی بدو خدمت ویژه ائمه جماعات اهل سنت با موضوع مدیریت فرهنگی مساجد در مدرسه علمیهام الابرار آققلا گفت: ارتباط چهره به چهره از از عوامل مؤثر جذب مردم و خصوصاً جذب شاخصههای مورد نیاز به مساجد است و امامان جماعت باید مهارتهای لازم برای مدیریت فرهنگی مساجد را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه امام جماعت، ماموم، محتوا و بنای مسجد، از ارکان مسجد است، افزود: مسجد زیبا بدون داشتن امام جماعت فایدهای ندارد و مسجدی که درون آن وحدت و دین نباشد مسجد اسلام نیست.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس با بیان اینکه ماموم و نمازگزاران به زینت مجلس اضافه میکنند، گفت: بنا و ساختمان مسجد هم باید طوری باشد که انسان با ورودش به مسجد نوعی احساس آرامش و لذت دست یابد.
حجت الاسلام فاطمی منش اضافه کرد: اولین مکان مقدسی که در اسلام ساخته شد مسجد است و با مطالعه تاریخ اسلام میبینیم که مسجد فقط جایی برای اقامه نماز نیست بلکه محل درس قرآن، قضاوت، دارالحرب، محل خواندن خطبه عقد و … میباشد.
وی با ذکر اهمیت ارائه محتوای مناسب برای سنین مختلف در مساجد گفت: امام مسجد باید دارای محبوبیت باشد و در کنار آن نیز با منظم بودن دارای مقبولیت خوبی بین مردم و جماعت خود داشته باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس ادامه داد: لبخند زدن، خوش برخوردی، خوش رویی، خوشپوشی، هدیه دادن، خوب گوش دادن به حرف مردم و …، برای امام جماعت محبوبیت میآورد.
حجت الاسلام فاطمی منش با بیان اینکه نظم در محبوبیت امام جماعت مؤثر است، افزود: مردم اگر امام جماعت خود را قبول داشته باشند مدیریت خوبی میتواند داشته باشد و هم اینکه مقبولیت از مستند حرف زدن به دست میآید.
وی همچنین گفت: ارتباط چهره به چهره را از عوامل مؤثر جذب مردم و خصوصاً جذب شاخصهای فرهنگی، مادی، ورزشی، اجتماعی برای مساجد است و امامان جماعت باید مهارتهای لازم برای مدیریت فرهنگی مساجد را داشته باشند.
حجت الاسلام فاطمی منش ادامه داد: برگزاری کلاس تفسیر، احکام و … ویژه سنین مختلف همچون کودکان، نوجوانان، جونان، عموم مردم و بانوان از دیگر راههای مدیریت فرهنگی مساجد است.