به گزارش خبرنگار مهر، کلامالله صفری عصر یکشنبه در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آموزش و پرورش اردبیل، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات غرورآفرین مرصاد، اظهار کرد: کار برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از جان و دل بوده و با اعماق وجود صورت بگیرد چرا که شهدا آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند.
وی تصریح کرد: مدارس شاهد باید پایگاهی برای پرداختن به موضوع ایثار و شهادت و ترویج این فرهنگ در جامعه باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: دیدار با خانواده مکرم شهدا و ایثارگران و گرهگشایی از مشکلات آنها در طول سال باید به صورت مستمر در دستور کار مدیران، رؤسای مناطق و نواحی باشد.
صفری با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تبیین آن برای نوجوانان افزود: نیاز امروز جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان آشنایی کامل با اهداف و آرمانهای شهدا است و امروز بیش از پیش به این مهم نیازمندیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با فعالسازی شورای ترویج ایثار و مقاومت در مدارس، ناحیه، منطقه و استان که نقش بسیار مهمی در زمینه اشاعه فرهنگ ترویج ایثار و شهادت دارد، اجرای برنامههای پرمحتوا و کیفی برای شناساندن ابعاد زندگی شهدای فرهنگی و دانشآموز بیش از پیش رونق خواهد گرفت.
صفری اضافه کرد: فرزندان شهدا در دستگاه تعلیم و تربیت زینتبخش این نهاد فرهنگی و تربیتی بوده و حضور آنها مایه عزت و افتخار برای همگان است.
وی بر اجرای برنامه خاص برای سالروز بازگشت آزادگان به مهین اسلامی ایران، حضور راویان دفاع مقدس در مدارس، برگزاری یادوارههای شهدا، گرامیداشت نام و یاد آنها و دفاع مقدس تاکید کرد.
صفری با اشاره به پنجم مردادماه به عنوان سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد، بر نهایت بهرهبرداری از فضای موزه شهدا و مجموعه فرهنگی دفاع مقدس استان تاکید کرد.
وی بیان کرد: فرزندان شاهد باید در همه عرصهها فعال باشند و ما موظف هستیم آرمانهای شهدا را پیگیری کرده و در این مسیر باید با تکیه و توجه بر امور فرهنگی پیش برویم.
صفری در ادامه سخنان خود یادآور شد: بهترین شکل ترویج در حوزه ایثار و شهادت، کیفی کردن فعالیتهای مدارس شاهد است که میتواند الگویی برای سایر مدارس شود.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش مجری سند تحول بنیادین است که باید مدارس شاهد در مسیر اجرایی شدن آن شاخص باشند و این با مدیریت و نظارت دقیق این مدارس محقق خواهد شد.
صفری گفت: با تدوین برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت میتوان مدارس شاهد را در حوزههای مختلف پرورشی و آموزشی ارتقا داد تا شاهد رتبههای برتر آموزشی و فرهنگی در این مدارس باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید به تقویت بنیه علمی و توانمندسازی دانشآموزان در مدارس شاهد افزود: آموزش در مدارس شاهد باید به نحوی صورت بگیرد که دانشآموز شاهد با رتبه بالا و در دانشگاههای طراز اول دولتی پذیرفته شود.