به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباسنژاد با بیان اینکه تمامی امور مربوط به کار و خدمات اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به صورت الکترونیکی انجام میشود، اظهار کرد: این اقدام با هدف کاهش رفت و آمد مراجعه کنندگان و دستیابی به تسهیلات لازم برای کارگران، کارفرمایان و تنظیم امور بازار کار انجام شده است.
وی در خصوص خدمات قابل ارائه در بستر الکترونیک بیان کرد: تمامی امور مربوط به ثبت درخواست کارجویان متقاضی کار در منطقه، ثبت درخواست نیروی کار از سوی شرکتهای مستقر در بندر شهید رجایی، ارائه درخواست برای حل دعاوی و درخواست بیمه بیکاری از مواردی است که به صورت الکترونیکی در واحد کار و اشتغال بندر شهید رجایی انجام میشود.
به گفته مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی؛ از زمان آغاز این فرآیند تا کنون مشخصات حدود ۱۱ هزار نفر شاغل در سامانه خدمات اشتغال بندر شهید رجایی ثبت شده است.
عباسنژاد با اشاره به بارگذاری قرارداد کار مربوط به هر کارگر در سامانه خدمات اشتغال این بندر به صورت مرحله به مرحله، از مزایای انجام این مهم به رصد عناوین شغلی به منظور بهرهمندی کارگران از مزایای مشاغل سخت و زیانآور اشاره کرد.
وی رصد آنی و برخط حقوق و مطالبات کارگران از جمله بیمه و مزایای استحقاقی، کاهش دعاوی و اعتراضات کارگری و امکان رسیدگی سریع و مستند، بهرهمندی کارگران و کارفرمایان از مزایای کارتابل الکترونیکی شخصی، بهرهمندی کارگران از سهولت درخواست برای بیمه بیکاری و همچنین جلوگیری از جذب و یا تحمیل نیروی کار، خارج از فرایندهای متعارف را از دیگر نتایج مثبت انجام این مهم بر شمرد.
گفتنی است؛ در حال حاضر افزون بر ۱۴ هزار کارگر مستقیم و ۴۲ هزار کارگر ماهر، نیمه ماهر و ساده در مشاغلی از جمله دریایی، بندری، فنی و مهندسی، بازرگانی، بازرسی و پشتیبانی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی مشغول بهکار هستند.