به گزارش خبرنگار مهر، تراب محمدی ظهر سه شنبه در آئین افتتاح رزمایش جهادگران فاطمی ۴ در سپاه عاشورا، افزود: انقلاب اسلامی ایران به مثابه یک تحول شگرف تاریخی که مسیر حرکت تاریخ را به نفع جبهه خداگرا و موحدان تغییر داد، از همان آغازین روزهای پیروزی همت و تلاش خود را در عرصه داخلی به خدمت به مردم و محرومین معطوف کرد و این انقلاب، حقیقتاً انقلاب مستضعفان و کوخ نشینان در مقابل زراندوزان و کاخ نشینان بود.
وی افزود: امام راحل (ره) همواره از پابرهنهها و زاغه نشینان به عنوان ولی نعمت یاد میکردند و خواهان خدمت گزاری بیشتر به آنها بودند؛ ایشان در این باره فرمودند به مستضعفان و مستمندان و زاغه نشینان که ولی نعمت ما هستند خدمت کنید.
محمدی ادامه داد: به دلیل انباشت محرومیتها و نابرابریها در دوران ستمشاهی و در راستای برپایی و تحقق یک حکومت اسلامی و علوی مبتنی بر عدالت، توزیع عادلانه امکانات و خدمات و محرومیت زدایی به گفتمان اصلی کشور پس از انقلاب تبدیل شد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: نهادهای مولود انقلاب همچون جهادسازندگی یا کمیته امداد در راستای محرومیت زدایی و کمک به مستضعفین شکل گرفت و توانست محرومیت مطلق بسیاری از نقاط کشور را از بین ببرد.
محمدی افزود: جهاد سازندگی، تبلور عینی تفکر جهادی و سازندگی حقیقی در دهههای ۶۰ و ۷۰ و دفاع مقدس؛ تبلور جهادی ترین جهاد دفاعی بوده که لقب "سنگرسازان بی سنگر حقیقتاً برازنده ایشان است.
وی ادامه داد: جهاد سازندگی، فرزند انقلاب و مصداق مردمی بودن و خدمت صادقانه و خالصانه و جهادی بود.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی در ادامه گفت: در ۲ دهه گذشته بسیج سازندگی و گروههای جهادی با همت مثال زدنی راه جهاد و سازندگی را به خوبی ادامه داده اند و خدمت رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت را همگانی کرده اند.
وی تاکید کرد: شرط پیشرفت و رسیدن به قلهها حرکت در مسیر صحیح انقلاب و دارا بودن روحیه جهادی است و هرجا که عقب افتاده ایم دلیل آن عدول از انقلابی گری و حرکتهای جهادی است.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تفکر جهادی همیشه راه گشا بوده و پیشرفتهای به دست آمده برای کشور و انقلاب در سایه همین تفکر انقلابی و همراهی مردم بوده است.
سرپرست استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به گام دوم انقلاب گفت: در گام دوم انقلاب نیازمند همراهی، کمک همدلی، همت جهادی و انقلابی جوانان و نخبگان و عموم مردم در تحقق حرکت به سمت تشکیل تمدن نوین اسلامی هستیم.
وی افزود: چالش اساسی امروز کشور به تعبیری رهبری انقلاب چالش پیشرفت و توقف و رکود است و گروههای جهادی و بسیج سازندگی یاری گر دولت و ارکان نظام در اقدامات روبه جلو و تحول آفرین و تغییر به نفع مردم است.
محمدی در ادامه گفت: در سالهای گذشته ملت ایران ۲ چهره جهادی خود را که مایه اعتلای نام اسلام و ایران و خادمین راستین ملت بودند را از دست داد؛ شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید آیت ا… دکتر رئیسی.
وی افزود: یکی از مدالهای افتخاری که رهبر معظم انقلاب بر سینه خادمین خود در دولت سیزدهم و خصوصاً شهید آیت الله دکتر رئیسی الصاق کردند که مایه فخر و سربلندی همه ما است «کار جهادی و ورود مجاهدانه در میدان» بودن ایشان بود.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی به ویژگیهای رئیس جمهور شهید اشاره کرد و گفت: کار برای مردم، خدمت به مردم، مردمی بودن و خدمت جهادی، مشخصهی بارز آیت الله دکتر رئیسی و شهدای خدمت بود.
محمدی گفت: رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ ضمن تمجید از مسیر خدمت جهادی شهید آیت الله دکتر رئیسی ۸ توصیه به دولت چهاردهم مطرح کردند که یکی از مهمترین آنها «کار جهادی» است.
وی افزود: در ۳ سال گذشته با همین رویکرد جهادی و تحولی و کمک گروههای جهادی و بسیج سازندگی اقدامات عمرانی مهمی در حوزه جهاد آبرسانی، راه روستایی، کشاورزی، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، پزشکی جهیزیه و دیگر حوزهها در روستاهای استان انجام شده است.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: اردوها و گروههای جهادی حقیقتاً نوعی سبک زندگی است و فضای آن هم به خلوص و پاکی جبههها در دوران دفاع مقدس است.
وی گفت: دولت به جهادگران و بسیجان ایمان دارد و میداند که آنها ما میتوانیم را تحقق بخشیده اند.
محمدی در بخش پایانی سخنان خود گفت: ثمره حرکت گروههای جهادی و هدف اصلی رزمایش جهادگران فاطمی باید کادرسازی و تربیت جوانان مؤمن انقلابی و تداوم محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم باشد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی افزود: گروههای جهادی در کنار تحقق پیشرفت و عدالت و آبادانی کشور باید به موضوع جهاد تبیین و ارائه تصویر صحیح از دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت کشور همت گمارند.
محمدی تاکید کرد: اجرای بندهای ۹ گانه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب که در پیام ۵ سال پیش به گروههای جهادی ابلاغ کردند، نقشه حرکت اعضای گروههای جهادی و بسیج سازندگی است.
وی گفت: مردمی سازی کار جهادی با عمومی کردن گفتمان جهادی، همگانی سازی شعار خدمت رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت، نشان دادن بهره مند شدن خود جهادگران از خدمت رسانی، شریک کردن مردم منطقه در کار خدمت رسانی، پر کردن محیط خدمت رسانی از عطر ایمان و عمل صالح، توجه به خدمت رسانیهای ابتدایی و یدی درکنار ارتقای فکری و عملی، برقراری ارتباط گروههای جهادی با یکدیگر و دستگاههای پشتیبان و ثبات در صراط مستقیم و مراقبت نسبت به عدم لغزش از مهمترین این موارد است.