به گزارش خبرنگار مهر، حمید تماری صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از ساختمان بیمارستان فاطمه زهرا (س) سابق اظهار کرد: بر اساس گزارش شهرداری و هلال احمر استان بوشهر مبنی بر ناایمن بودن ساختمان بیمارستان فاطمه زهرا (س) سابق، مکاتبات با علوم پزشکی استان بوشهر انجام و با توجه به خطرآفرین بودن و احتمال آسیب رسانی به شهروندان بوشهر، تذکرات لازم برای اقدام فوری انجام شد.
وی افزود: مدیریت هلال احمر برای دفع خطر، پای کار است و پیگیری لازم را داشته، ولی دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم را با هلال احمر انجام نداده است.
قاضی ویژه رسیدگی و پیگیری حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان بوشهر تصریح کرد: عرصه و اعیان بیمارستان که سابقا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بوده در مالکیت هلال احمر استان بوشهر است و هر اتفاقی رخ بدهد بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی به دلیل قصور و کوتاهی که تاکنون انجام دادهاند در راستای رفع خطر از ساختمان باید پاسخگو باشند.
وی اضافه کرد: امروز آخرین وضعیت را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این ساختمان مخروبه است و قابلیت استفاده را ندارد و حتی برای افرادی که تردد میکنند نیز خطرآفرین است.
قاضی رسیدگی به حقوق عامه بوشهر ابراز داشت: پروندههای مردم در این بیمارستان نگهداری میشود که نحوه نگهداری پروندهها در شأن مردم شریف استان بوشهر نبود که دستور جمع آوری و انتقال پروندهها به یکمکان ایمن و در شأن مردم صادر شده است.
تماری گفت: بحث رفع خطر را به دانشگاه علوم پزشکی تکلیف کردیم و مقرر شد زمان بندی لازم را برای خروج پروندهها و تخلیه تا هفته آینده انجام بشود و بعد از آن هلال احمر ترتیبات قانونی جهت عملیات ایمن سازیو رفع خطر انجام بدهد.
گفتنی است این محل با عنوان بیمارستان فاطمه زهرا (س) در سال ۱۳۳۷ تأسیس و از سال ۱۳۹۱ با راه اندازی بیمارستان شهدای خلیج فارس رها شده است و بالغ بر ۱۳ سال بدون کاربری و استفاده است که تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته که با توجه به متروکه و ناایمن بودن، محلی برای تجمع حیوانات شده و ضمن نامناسب کردن مبلمان شهری همچون حادثه تلخ متروپل زنگ خطری برای مردم بوشهر است.