به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فاضلی پیش از ظهر دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاران راویان صادق، چشمان بیدار و نقش آفرینان جامعه هستند.
رئیس دانشگاه ملی و مهارت استان قم بیان کرد: حوزه رسانه یک شغل پر استرس و اضطراب است و متأسفانه نگاه سطح جامعه نسبت به آن منابع بوده و به لحاظ امنیت شغلی شایسته این حرفه نیست.
فاضلی ابراز کرد: قلم و تفکر خبرنگاران در قالب خبر و رویدادها میتواند تحول عظیمی را ایجاد کند و با هیچ کلمه مادی نمیتوانیم آن را جبران کنیم و کاری که بتواند بر افکار جامعه و روند زندگی جامعه تأثیر بگذارد، ارزشمند است
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جامعه ما به دنبال قلم، حرکت و تفکر اصحاب رسانه است، تصریح کرد: رکن اصلی موفقیت دانشگاهها و سازمانها فعالیت رسانهای و انعکاس فعالیتها است.
رئیس دانشگاه ملی و مهارت استان قم ادامه داد: در یک سال گذشته مهمترین عامل موفقیت دانشگاه ملی مهارت، همراهی خبرنگاران بوده است که در این دو سال و دوران پسا کرونا به همت خبرنگاران توانستیم در سطح جامعه تحول آفرین باشیم.
فاضلی یادآور شد: نسبت به دانشگاه دو نگاه وجود دارد، یکی درونگرا و آموزشی است که یک دوره آموزشی تعریف میکند و دانشجو بعد از فارغ التحصیلی وارد جامعه میشود.
وی اضافه کرد: نگاه دوم نیز طرح نسل چهارم است که در دو سال گذشته تحقق پیدا کرده و مربوط به حوزه اجتماعی، فرهنگی و اشتغال بوده است.
رئیس دانشگاه ملی و مهارت استان قم اذعان کرد: یک اتفاقی که برای دانشگاه در چند ماه اخیر رخ داد، تغییر هویت و نام آن بود که به ملی مهارت تغییر پیدا کرد.
فاضلی افزود: مقام معظم رهبری در مراسم تحلیف رئیس جمهوری گفتند که مسائل فرهنگی و اجتماعی مهم است اما اولویت امروز مسائل اقتصادی است.
وی ادامه داد: اقتصاد وابسته به نیروی انسانی است و اگر قرار به توسعه اقتصاد است، نیروی انسانی باید رشد پیدا کند و نیروی انسانی زمانی میتواند محرک پویای اقتصاد شود که در تمام ابعاد مهارت توانمند شده باشد.
رئیس دانشگاه ملی و مهارت عنوان کرد: دانشگاه ملی مهارت، مأموریت تلفیق دانش و مهارت را دارد و ما به دنبال این هستیم که این دو رکن همبستگی پیدا کنند و خروجی آن یک فرد توانمندی باشد.
فاضلی با بیان اینکه دانشگاه حوزه دانش افزایی است، گفت: ما به دنبال کاهش زمان بین فارغ التحصیلی و اشتغال هستیم و حتی دانشجو بتواند حین تحصیل، اشتغال داشته باشد و دانشجویان دانشگاه ملی و مهارت در حین تحصیل ۶۰ درصد اشتعال به کار دارند.
وی تاکید کرد: اگر بتوانیم فرهنگ مهارت آموزی را بین نسل جوان و نظام آموزش عالی گسترش بدهیم، مطمئناً اقتصاد و تولید دانش بنیان رشد پیدا میکند و کاهش آسیبهای اجتماعی و رفع مشکلات مردم محقق میشود.
رئیس دانشگاه ملی و مهارت استان قم اظهار کرد: یکی از اتفاقات مهمی که در یکسال گذشته آغاز کردیم، ارتباط بین صنعت و دانشگاه بود و در این راستا بزرگترین گردهمایی اشتغال زایی دانشجویان تشکیل خواهد شد.
فاضلی بیان کرد: تفاهم نامههایی با شرکتهای صنعتی پاک شوما، فولاد غرب آسیا و صنایع مختلفی ضمن اشتغال زایی دانشجویان منعقد شده است.
وی با تصریح بر اینکه رسالت دانشگاه تربیت تکنسین و تخصیص نیروی انسانی صنعت است، خاطرنشان کرد: آمایش رشتههای مورد نیاز صنعت و گسترش آن در دانشگاه از دیگر اقدامات دانشگاه ملی و مهارت بود تا نیازهای استان مرتفع شود.