به گزارش خبرگزاری مهر، سعید یوسف پور امروز شنبه در ستاد بحران اداره کل محیط زیست با بیان اینکه ضروری است برای هر بحران، کمیته مختص همان شرایط تشکیل شود و راهبری کند، گفت: با توجه به اینکه استان در چند ساله گذشته جز استانهای بحرانخیز بوده، بنابراین پیدا کردن راهکارهایی منطقی جهت پیشگیری و کاهش اثرات بلایای طبیعی و غیرطبیعی ضروری به نظر میرسد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری به ضرورت شناسایی نقاط بحرانی و حساس مناطق به حریق اشاره کرد و گفت: در چرخه مدیریت بحران، برنامهریزی فرایند اصلی محسوب میشود و با برنامهریزی مناسب میتوان علاوه بر تحقق اهداف سازمانی در زمینه اجرایی، با بهرهگیری از تمام توان، حداقل اتلاف منابع و آسیب به مناطق را انتظار داشت.
یوسفپور گفت: در مدیریت بحران بایستی با آمادگی لازم و اعزام به موقع گروههای امداد و نجات و کمکهای ارسالی، صدمات و خسارتها را به حداقل رساند.
وی با بیان اینکه ضرورت هماهنگی و اطلاعرسانی به موقع دستگاههای مرتبط و آموزش لازم به نیروها جهت حضور به موقع در محل، بسیار مهم است، افزود: باید با همکاری و هماهنگی دستگاههای مرتبط با بحران به این حد از توانمندی برسیم که بتوانیم علائم بحران را شناسایی کرده و آمادگی خود را نسبت به بروز آن بحران مشخص بالا برده و تمامی تمهیدات لازم را به منظور پیشگیری از آن ایجاد کنیم.