به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دکتر حامد یزدیان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست به همراه دکتر احسان یزدیان، معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، طی بازدیدی از شرکت رهتاب بیستون بر لزوم حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای ساماندهی صنعت کشاورزی کشور تاکید کردند.
در ابتدای این بازدید، دکتر فرامرز هندسی، بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره شرکت رهتاب بیستون، به معرفی ویژگیهای سامانه رهتاب و ارزشآفرینی آن برای عوامل زنجیره تأمین کالاهای اساسی پرداخت و سپس دستاوردهای این شرکت در هوشمندسازی مدیریت زنجیره تأمین و توزیع محصولات کشاورزی را تشریح نمود. دکتر هندسی با اشاره به توزیع کالاهای اساسی در بستر سامانه رهتاب به ارزش بیش از ۷۰ همت در طی بیش از ۴ سال فعالیت این شرکت، از صرفهجویی اقتصادی سامانه رهتاب به میزان بیش از ۷ همت در استانهای میزبان رهتاب خبر داد.
نماینده مردم اصفهان و عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس، در گفتگو با مدیران و هیئت مدیره شرکت رهتاب بیستون با نحوه کار سامانه رهتاب و مزایای آن برای نظارت هوشمند وضعیت بازار و جمعآوری دادههای معتبر جهت تصمیمگیری داده محور تشکلهای خصوصی، سازمانهای دولتی و نظارتی استانی و کشوری آشنا شد.
نماینده مردم استان اصفهان با تاکید بر لزوم وجود دادههای معتبر و شفاف از وضعیت بازار محصولات کشاورزی برای مدیریت در این حوزه، نقش سامانه هوشمند رهتاب در ساماندهی صنعت کشاورزی علی الخصوص تأمین و توزیع کالاهای اساسی نظیر مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز، برنج، شکر، روغن را مهم دانست و بیان کرد: کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی آماده شنیدن پیشنهادات و حمایت از شرکتهای دانش بنیانی است که برای تأمین امنیت غذایی کشور و افزایش بهرهوری صنعت کشاورزی و رفع چالشهای تولید و مصرف این کالاها تلاش میکنند.
در بخش دیگری از این جلسه یزدیان با اشاره به نقش مهم سامانه رهتاب در مدیریت هوشمند بازار، یکی از معضلات تولیدکنندگان دام و طیور کشور را تلفاتی عنوان کردند که روزانه مرغداران با آن روبهرو میشوند و افزود: مرغداران استان اصفهان روزانه با تلفات زیادی نسبت به سایر استانها مواجه میشوند. برای کمک به این قشر از تولیدکنندگان باید یکپارچه سازی سامانهای بیشتر توسعه یابد و سامانه رهتاب در حوزه تأمین و توزیع جوجه یکروزه و نهاده نیز ورود نماید. در این خصوص اتصال سامانه رهتاب به سامانههای بازارگاه جهاد کشاورزی و سامانه دامپزشکی نیز اهمیت دارد. در این صورت شفافیت حداکثری از ابتدا تا انتهای چرخه تولید کالای مرغ ایجاد شده و شاهد موفقیت بیشتری در حوزه مدیریت تولید مرغ استان خواهیم بود.
دکتر یزدیان در این بازدید، با سامانه مدیریت هوشمند لجستیک توزیع محصولات کشاورزی (رهران) نیز آشنا شد و ابراز تمایل کرد که در آینده با مزایای این سامانه مهم بیشتر آشنا شوند.