معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ارتقای موقعیت زنان در خانواده و اجتماع، تقویت بنیان و پایداری خانواده و حمایت از مادران شاغل را در اولویت داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در جلسه معارفه خود گفت: فرصتی در اختیار ما قرار گرفت به شرایط خطیر کشور و دشواری زندگی زنان و دختران توجه بیشتری کنیم و صدای مردم به ویژه اقشار زنان را بشنویم و خواسته‌های آنان را برای برخورداری از زندگی همراه با رفاه و آرامش درک کنیم.

وی در ادامه افزود: ایران با هویتی اسلامی و انقلابی الهام‌بخش جهان اسلام است و با تاکید بر مردم سالاری دینی، عدالت اجتماعی، آزادی‌های مشروع و حفظ کرامت انسانی در مسیر افزایش خیر عمومی و کاهش رنج شهروندان تلاش می‌کند.

بهروز آذر در ادامه گفت: در این مسیر باور داریم که زنان نیمی از سرمایه انسانی و فکری و و تخصصی کشور هستند و ارتقا موقعیت زنان در خانواده و اجتماع، تقویت بنیان و پایداری خانواده، توسعه و ارتقا سرمایه اجتماعی زنان و خانواده و رفع موانع فراروی زنان برای مشارکت فعال در تمامی عرصه‌های توسعه ایران اهدافی است که در این دولت دنبال خواهد شد و من متعهد می‌شوم که با تمام توان برای مشارکت فعال و مؤثر همه زنان در تحقق این اهداف تلاش کنم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروزه فقر زنانه‌تر شده است و زنان خواهان استقلال مالی بیشتر هستند بیان کرد: با حمایت از اشکال مختلف کارآفرینی و توسعه فضای کسب و کار از استقلال اقتصادی زنان حمایت خواهیم کرد و با اجرای برنامه اقدام و عمل در توسعه صنایع زنانه و مشاغل خانگی به ویژه برای زنان سرپرست خانوار و زنان روستایی و عشایر این موضوع را مورد توجه ویژه قرار خواهیم داد.

وی همچنین با اشاره به تاکید بر جوانی جمعیت در استاد بالادستی و تمایل زنان به شوق مادری به عنوان بخشی از هویت زنانه اظهار داشت: این معاونت همراهی خود را در اجرا و رصد قانون جوانی جمعیت و و سلامت خانواده اعلام می‌دارد. بهبود نرخ باروری و توسعه جمعیت جوان، تضمین کننده نیروی انسانی و آینده کشور است. بنابراین یکی از وظایف مهم این معاونت حمایت از مادران به ویژه مادران شاغل خواهد بود و تلاش خواهیم کرد که با همراهی ستاد ملی جمعیت برای اجرای بندهای ترویجی قانون جوانی جمعیت و سلامت خانواده گام برداریم.

بهروزآذر همچنین گفت: در این مسیر با اتخاذ سیاست‌های دوست دار خانواده و فراهم سازی تسهیلات و توازن بین کار و زندگی که عامل پایداری خانواده است، توان افزایی و ظرفیت سازی سازمان‌های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده را در اولویت قرار خواهیم داد و باور داریم که حضور زنان در سطوح بالای تصمیم‌گیری حق آنان و ضرورتی برای پیشرفت کشور است.

وی افزود: هدف، افزایش سهم زنان در مناسب مدیریتی بر اساس شایسته سالاری و عدالت استحقاقی است. در این مسیر به رسمیت شناخته شدن حق انتخاب سیاسی و تسری شمول رجل سیاسی به زنان را پیگیری خواهیم کرد. زنان امروز بیش از هر زمان دیگری خواهان برخورداری از حق اختیار و انتخاب در موضوعات مختلف زندگی هستند و می‌خواهند که تصمیم‌گیری فردی در زمینه‌هایی مثل ازدواج، تحصیل، شغل و سبک زندگی به رسمیت شناخته شود.

وی در پایان وظیفه دولت را همراهی و هم سویی در تحقق این اهداف دانست و گفت: دولت باید با تعامل با سایر قوا با بسط ظرفیت‌های قانونی و اجرای عدالت اجتماعی این حقوق را به طور کامل محقق سازد.