به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر عطایی ضمن تاکید بر اهمیت استفاده از انرژیهای پاک گفت: سرمایهگذاری در انرژیهای تجدید پذیر و تأثیر آن در بهبود محیط زیست و اقتصاد سرمایهگذاری گسترده برای استفاده از انرژیهای تجدید پذیر میتواند به مقابله با پیامدهای تغییر اقلیم، کاهش خسارات زیستمحیطی در اقتصاد و کاهش تولید دیاکسید کربن و گازهای گلخانهای کمک زیادی کند.
وی با بیان اینکه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در ادارات منجر به صرفهجویی در هزینههای برق میشود، اظهار کرد: احداث ۱۵ نیروگاه به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات از سال ۱۴۰۲ تا پایان سال جاری در ساختمانهای تحت تملک شهرداری صورت گرفته است، در عین حال ساختمانهای اداری و دولتی میتوانند با نصب پنلهای خورشیدی و دیگر سیستمهای تجدید پذیر از مزایای اقتصادی این منابع پاک بهرهمند شوند.
عطایی تاکید کرد: حجم سرمایهگذاری شهرداری تهران در توسعه نیروگاههای خورشیدی در سال ۱۴۰۲، ۳۶ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۳ به ۷۹ میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی همچنین در نشست با تشکلهای مردم نهاد محیط زیست شهر تهران گفت: اهمیت مشارکت در انجام فعالیتهای شهری بر هیچ کس پوشیده نیست و بهطور قطع دولتها و سازمانهای دولتی بهتنهایی قادر به حل معضلات و مشکلات شهری نخواهند بود.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران افزود: مشارکت یک موضوع دو وجهی و دوطرفه است و حس مشارکت در تشکلها میبایست بیشتر تقویت شود و حد و حدود مشارکتجویی باید از فرد و خانواده و محله آن شروع شود تا بیشترین تأثیرپذیری را داشته باشد.
عطایی همچنین مطالبه گری آگاهانه سمنها را به نفع محیط زیست دانست و افزود: یکی از اهداف اصلی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، ارتقای دانش و جایگاه فعالان و دوستداران محیط زیست است و تشکلهای مردمنهاد به دلیل تأثیرگذاری عمیق بر جوامع محلی، نقش مهم و محوری در حفاظت از محیط زیست دارند.
وی در پایان گفت: اهداف محیط زیست با پیشنهادات و انتقادات تشکلهای مردمنهاد به ثمر خواهد نشست و دفاع آگاهانه سمنها از محیط زیست قوت قلب همکاران ما و به نفع محیط زیست خواهد بود.
در پایان این مراسم با اهدای هدایا از فعالان و مسئولان تشکلهای محیط زیستی تقدیر به عمل آمد.